€ 225.000,-

Westelijke Achterweg 29, 3241EH Middelharnis

Westelijke Achterweg 29, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
05-03-2024
Aantal keer bekeken
245

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
1900
Perceelgrootte
105
Woonoppervlakte
86
Inhoud
309
Aantal kamers
5

Omschrijving

In Middelharnis, op loopafstand van het centrum, mogen we u deze te leuke, renoveren starterswoning aanbieden! De eindwoning heeft een gezellige woon- en eetkamer, keuken, badkamer en slaapkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. De achtertuin is gelegen op het westen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast, trapopgang en trapkast, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De gezellige woon-/eetkamer is voorzien van zeil en een sfeervolle houtkachel. De ramen zorgen voor veel lichtinval. 

De keuken, via een schuifdeur bereikbaar vanuit de entreehal, is voorzien van opbergruimte en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser. Vanuit de keuken is een tweede hal bereikbaar, met de witgoedaansluitingen, het toilet en de deur naar de tuin. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer is nu in gebruik als kantoor, maar ook geschikt als hobbyruimte. De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en een radiator.



Eerste verdieping:

De overloop, met berging onder het schuine dak, een vaste kast en een dakraam, geeft toegang tot de tweede slaapkamer en een kamer/ruimte die toegang geeft tot de derde slaapkamer. De slaapkamer aan de voorzijde is vergroot middels een dakkapel en voorzien van zeil. De kamer/ruimte naast deze slaapkamer is de doorgang naar de derde slaapkamer. De kamer is geschikt als bijvoorbeeld kantoor of hobbyruimte. De derde slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, een wastafel en berging onder beide zijden van het schuine dak. 



Tuin & Berging:

De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van bestrating en een stenen berging. De schutting zorgt voor veel privacy.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Te renoveren starterswoning

– Slaapkamer en badkamer op begane grond

– Parkeervergunning voor 1 auto: €75,-

   Voor 2 auto's: € 125,-