€ 432.500,-

de Duinen 502, 3253MR Ouddorp

de Duinen 502, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
05-03-2024
Aantal keer bekeken
654

Kenmerken

Bouwjaar
2016
Perceelgrootte
556
Woonoppervlakte
95
Inhoud
227
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Prachtige duinvilla te koop! Gelegen op een mooi perceel van 556 m² groot (erfpachtcontract tot 2090 met vastgoedvergoeding), perfect georiënteerd op het zuiden en met uitzicht over een leuke waterpartij aan het begin van het park op korte afstand van alle voorzieningen. Het betreft de strandvilla: De Duinen 502 op het Resort Landal Strand Resort Ouddorp Duin. De villa wordt verkocht inclusief de volledige inventaris en is voorzien van energielabel A.

INDELING
De moderne en onderhoudsarme 6-persoons strandvilla is hip en ruim opgezet. Dit geldt zeker ook voor de fraaie duintuin. Het gehele onderhoud wordt trouwens gedaan voor u. Parkeren kunt u met meerdere auto’s op de schelpen parking voor uw vakantievilla, wel zo handig. Via de centrale hal komt u in de woning met in de hal het toilet, de meterkast en de garderobehoek. Vanuit de entree hal stapt u de living binnen maar eerst komen we nog langs de hoofdslaapkamer met badkamer en-suite en toegang tot het terras en een geweldig uitzicht over uw eigen duinen! De badkamer is ingericht met een heerlijke douche en wastafel.

De living heeft evenals de gehele beneden verdieping een handige strandlook stenen vloer en veel glas, helemaal tot op de grond, dus binnen/buiten is één op één hier. De living is L-vormig en heeft een handige indeling. De keuken, die in een robuuste houtlook is uitgevoerd, heeft alle apparatuur die u nodig heeft. Geen zin om te koken is hier geen probleem want u kunt terecht in de strandtenten of het uitstekende restaurant op het park, maar de volgende apparatuur is aanwezig; een kookplaat, een combi oven/magnetron, een riant werkblad en natuurlijk een vaatwasser. Alle inventaris wordt meegeleverd. Op de etage vindt u twee riante slaapkamers en een tweede badkamer. De badkamer is ingericht met een ligbad met gecombineerde douche, wastafel, hangtoilet en een groot Velux dakraam.

De tuin rondom de strandvilla is ingericht met duinen, helmgras, duindoorns en een heerlijk terras op de zon met uitzicht op het water. Buitenom is de wasruimte te bereiken, ingericht met witgoedaansluiting en cv-opstelling.

ALGEMEEN
Het park is aangelegd in 2015. Het gaat in het geheel op in de duinen, het strand en de omgeving. Er zijn maar weinig plekken in Ouddorp waar u dichter bij de prachtige duinen en de zee kunt wonen. Geniet van de zilte zeelucht, terwijl de kinderen spelen in de indoorspeeltuin of op het speelduin. U kunt lekker zwemmen in het prachtige zwembad. Daar krijgt u echt het idee in de duinen te zwemmen. Daarna kunt u een boodschap doen bij de supermarkt die zeven dagen open is of in het restaurant op het park aanschuiven voor een heerlijk diner. Dit is wat dit park uniek maakt ten opzichte van andere plekken of parken in Ouddorp, alle voorzieningen, natuur en zee op loopafstand!

Wat deze woningen zo aantrekkelijk maakt is de dubbelfunctie, zowel voor eigen gebruik van de woning als voor verhuur, zodat het een ‘belegging’ wordt met dubbel rendement. Het park wordt hoe langer hoe mooier en is zeer geliefd. Het voordeel van verhuur via de Landal-organisatie is, dat in tegenstelling tot de meeste parken in Nederland, het rendement en risico gespreid worden over een pool van bezitters van dezelfde categorie woningen. Ook wanneer uw woning niet verhuurd wordt, is er rendement. U kunt de woning ook zelf gebruiken, dan deelt u niet mee in de pool. Maar als u de woning wel beschikbaar stelt voor verhuur en last minute (binnen een week) boekt, dan kunt u slechts tegen schoonmaakkosten in uw woning verblijven en deelt u toch mee in de pool. Dat geldt ook als u uw eigen woning verhuurd is, want dan kunt u zonder kosten in een andere woning uit de pool verblijven als die beschikbaar is. Dat is een uniek concept. De verhuurorganisatie ontzorgt totaal, zodat u optimaal van uw bezit kunt genieten, zowel verhuurd als bij 100% privé gebruik. De woning wordt aangeboden met een koopsom kosten koper, exclusief btw, wij informeren u graag over de verrekening van de btw bij verhuur. Oplevering in overleg, er kan snel overgedragen worden.

Benieuwd naar deze prachtige duinvilla? Neem contact op met ons kantoor!

Locatie