€ 435.000,-

Acacia 12, 3247DB Dirksland

Acacia 12, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
08-04-2024
Aantal keer bekeken
93

Kenmerken

Bouwjaar
1988
Perceelgrootte
263
Woonoppervlakte
142
Inhoud
502
Aantal kamers
5

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Dirksland wordt u deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage aangeboden. De woning, gelegen op een perceel van 263 m², heeft een ruime woon/eetkamer met een schuifpui naar de tuin, een open keuken,  vier slaapkamers en een verzorgde tuin.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met meterkast, toilet en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer, de keuken en de berging. De woonkamer, aan de achterzijde gelegen, is voorzien van een grindvloer met vloerverwarming. De schuifpui geeft toegang tot de tuin en zorgt voor veel lichtinval. Rechts van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd, met deur naar de tuin. De open keuken is voorzien van veel opbergruimte, inbouwspots en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en Quooker. Vanuit de entreehal is de naastgelegen ruime berging bereikbaar. In de berging vindt u de CV-ketel en vaste kasten aan beide zijden. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De slaapkamer links achter is vergroot middels een dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van vloerbedekking, een vaste kast en toegang tot de badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met badmeubel, een toilet en een bidet.



Tweede verdieping:

De tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar. De ruime zolder, met veel berging onder beide zijden onder het schuine dak en een dakraam, is in gebruik als vierde slaapkamer, maar ook geschikt als bijvoorbeeld kantoor- of hobbyruimte.



Tuin & Garage:

De verzorgde achtertuin is gelegen op het noorden. De tuin is voorzien van meerdere terrassen en diverse borders met planten en bomen. De schutting en klimop zorgen voor veel privacy. De tuin is bereikbaar via een pad naast de woning en via een poort aan de achterzijde. Rechts achterin de tuin staat de garage. Deze is toegankelijk vanuit de achtergelegen straat.



Bijzonderheden:

– Oplevering: In overleg

– Ruime woon/eetkamer

– Vloerverwarming in de woonkamer

– Drie slaapkamers

– Ruime zolder, geschikt als vierde slaapkamer of kantoor

– Garage

– 9 zonnepanelen

– Basketbalveld en speeltuintje op loopafstand