€ 289.000,-

Azaleastraat 46, 3245CC Sommelsdijk

Azaleastraat 46, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
05-04-2024
Aantal keer bekeken
121

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1962
Perceelgrootte
126
Woonoppervlakte
100
Inhoud
331
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Verhuisplannen? Dan willen we graag deze eengezinswoning met aanbouw en dakopbouw aan de Azaleastraat 46 te Sommelsdijk bij je onder de aandacht brengen.

Gelegen in een rustige woonwijk van Sommelsdijk nabij scholen, winkels en recreatiegebieden, biedt deze eengezinstussenwoning de perfecte gezinswoning. Met o.a. 4 comfortabele slaapkamers, een L-vormige woonkamer en aanbouw met complete keukenopstelling heeft deze woning voldoende leefruimte voor het hele gezin.

De woning is hierbij voorzien van dak- en muurisolatie, dubbele en HR++ beglazing. En dankzij de 6 zonnepanelen ben je ook nog eens zeer milieubewust bezig. Met de aangebouwde bijkeuken/inpandige berging is er meer dan genoeg opbergruimte.

De achtertuin op het Zuiden biedt een heerlijk vrije buitenruimte om te ontspannen en te genieten van het mooie weer.

INDELING:

BEGANE GROND
Via de voordeur kom je in de entreehal waar de uitgebreide meterkast en betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje zich bevinden. Onder de trapopgang is een praktische kelderkast aanwezig.

De woonkamer biedt diverse indelingsmogelijkheden en beschikt over sfeervolle massief houten vloerdelen, een schouw met openhaard, airconditioning en terrasdeuren naar de achtertuin.

De keuken bevindt zich in de aanbouw aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een Ardi keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, combimagnetron, koelkast en vriezer.

Aansluitend is de bijkeuken/inpandige berging gerealiseerd. In deze ruimte bevinden zich een kastenwand, Cv-opstelling en witgoedaansluiting.

1E VERDIEPING:
Vanaf de overloop zijn de slaapkamers en badkamer bereikbaar.

In totaal zijn er op deze verdieping 3 slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. De ouderslaapkamer is hierbij voorzien van een schuifkastenwand.

De geheel betegelde badkamer aan de voorzijde is ingericht met een douche, wastafelmeubel en designradiator.

2E VERDIEPING:
Middels een vaste trapopgang is de 2e verdieping bereikbaar. De overloop met airconditioning geeft toegang tot de 4e slaapkamer met dakopbouw.

TUIN:
De verzorgde achtertuin van circa 10 meter diep is voorzien van sierbestrating en gunstig gelegen op het Zuiden. De aanwezige overkapping biedt hierbij voldoende plaats voor de fietsen.

Algemeen:
- Eengezinswoning met inpandige stenen berging
- Gelegen op 126 m2 eigen grond
- Voorzien van aanbouw, dakopbouw en 4 slaapkamers
- Voorzien van dak- en muurisolatie,
- Voorzien van houten kozijnen waarin dubbele en HR++ beglazing
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. CV-combiketel (Nefit 2009)
- Tuin op het Zuiden
- Oplevering: in overleg