€ 620.000,-

Schaapsweg 14, Den Bommel

Schaapsweg 14, Den Bommel

Over deze woning

Makelaar
LiVastGO
Aangeboden sinds
06-09-2023
Aantal keer bekeken
303

Kenmerken

Soort woonhuis
Kavel
Bouwjaar
1925
Perceelgrootte
720
Woonoppervlakte
143
Inhoud
478
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Let op: Collegiale verkoop samen met DRVM Makelaardij Rotterdam. Bezichtigingsaanvragen uiteraard mogelijk via LiVastGO makelaardij, 0187 - 84 92 28.

Wonen als geen ander...

Rust, ruimte en puur genieten. Alles komt samen in deze heerlijke, vrijstaande villa met fraaie karakteristieke eigenschappen.
Vrij wonen, omgeven door natuur, in een echt Zuid-Hollands dorp op slechts enkele kilometers van Middelharnis en het zeer gezellige Willemstad.

Wanneer je de oprijlaan van deze landelijk gelegen villa oprijdt, ervaar je direct het ware dorpse gevoel die deze locatie te bieden heeft. Midden in de natuur, op eigen grond.

De woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud, is voorzien van 21 zonnepanelen en is binnen smaakvol gemoderniseerd naar de hedendaagse tijd, met veel mogelijkheden van wonen en werken aan huis. Het gezinshuis is omgeven door een zonnige groene tuin met veel privacy, knusse paadjes, eigen oprit en een vrijstaande garage met berging.

De ideale ligging tegenover de landerijen, is op loopafstand van de jachthaven aan ’t Haringvliet, de warme bakker in het dorp en goed gelegen nabij diverse uitvalswegen en daardoor perfect bereikbaar ten opzichte van Rotterdam, Breda en dichtbij historische vesting Willemstad met haar bekende sfeervolle haven, winkels en gezellige restaurants. Deze plek biedt het ultieme vakantiegevoel.

INDELING:

BEGANE GROND:

Hoewel het bij dit soort huizen gebruikelijk is dat de achterom gebruikt wordt, beginnen we bij de originele voordeur.

Entree, ontvangsthal met zwarte tegelvloer, vaste kast met WMA en toilet met hangend wandcloset. Gezellige woonkamer met erker raam die een vrij uitzicht biedt en doorkijk-openhaard die verbonden is met de eetkamer voorzien van lichte houten vloer en veel raampartijen. Ruime hal met (de gebruikelijke) entree vanaf de tuin en vaste trapkast.

Dichte u-vorm keuken met speelse, hoge kap, prettig uitzicht over de achter- en zijtuin en moderne wit/zwarte keuken inrichting met diverse inbouw apparatuur zoals kokend waterkraan, inbouw oven, combimagnetron, koken op zowel inductie als gas en een hardstenen aanrecht. Royale slaapkamer I op de begane grond, die nu in gebruik is als werkkamer, met houten vloer, inbouwspots en schuifpui naar de tuin. Ruime, smaakvolle badkamer met zwarte vloertegels, mozaïek wandbetegeling, vrijstaand ligbad, wastafel, zwevend 2de toilet, bidet en inloopdouche.

De grote tuin rondom is voor het ultiem genieten in landelijke sferen. De eigen oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, de ruime voortuin met knusse paadjes. Vrijstaande garage met bergruimte en zonnepanelen.

Het woonhuis staat zeer centraal gepositioneerd op het grote perceel, zodat de gehele tuin onderdeel is van het woongenot. Het uitzicht vanaf het zonnige terras reikt tot aan de wijde omgeving. Ook de dieren uit de buurt weten de tuin te vinden, zodat er in alle rust toch altijd wat te beleven is. De vrijstaande schuur aan de rand van de tuin, grenst aan een bosrijke omgeving. Vrijstaande garage met berging. Achtertuin met diverse zonneterrassen, fraai aangelegde vijver en vrijstaand vogelhuis.

1e VERDIEPING:

Lichte overloop. Ruime slaapkamer II (voormalig 2 kamers) met houten vloer en dakkapel waarvan landelijk vrij uitzicht. Slaapkamer 3 met speelse vliering met roltrap (verschuifbare trap)

Badkamer II met inloop- regendouche, zwevend toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden

- Energielabel C
- Woonoppervlakte ca. 143 m2
- 445 m2 eigen grond
- Bouwjaar 1925
- Eigen oprijlaan met vrijstaande garage
- Dubbele doorkijk open haard
- Volledig dubbel glas
- CV en WW dmv uit 2016

U KIEST VOOR DEZE WONING, OMDAT:

* De woning netjes is onderhouden;
* De woning zelfs geschikt is voor levensloopbestendig wonen;
* Beschikt over een fraai uitzicht aan de voorzijde;
* Veel ruimte heeft en degelijk is gebouwd;
* De woning beschikt over 21 zonnepanelen;
* Goed bereikbaar is in combinatie met rustig wonen.

Oplevering in overleg

Collegiale verkoop met DRVM Makelaardij Rotterdam. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Disclaimer:
De inhoud is met de meeste zorg door LiVastGO samengesteld. Voor eventuele onjuistheden c.q. onvolkomenheden sluit LiVastGO iedere vorm van aansprakelijkheid uit. Evenmin kunnen er rechten aan worden ontleend.