€ 325.000,-

Westdijk 8, Nieuwe-Tonge

Westdijk 8, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
LiVastGO
Aangeboden sinds
06-09-2023
Aantal keer bekeken
316

Kenmerken

Soort woonhuis
Kavel
Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
337
Woonoppervlakte
112
Inhoud
390
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Bijzonder wonen op een leuke plek…!

Soms, heel soms, kom je iets aparts tegen…

Half-vrijstaand wonen met twee garages op een ruim perceel. Meerdere opties mogelijk en ideaal object voor hobbyist of zelfstandig ondernemer.

Deze woning is netjes onderhouden, maar vraagt wel om verder herstel.

Dit alles gelegen op een leuke locatie en een ruim perceel van zelfs 337m2 eigen grond.

Aan de achterzijde kan je ruim parkeren, en de twee garages zijn de “kers” op de taart. De fraaie achtertuin met borders en vaste planten en de moestuin maken het geheel compleet.

Waar kom je dit tegen?

Persoonlijke noot verkoper:

“Ruimte en vrijheid, dat is wat we zochten. Alles waaraan we toen behoefte hadden viel hier te realiseren. Een mooiere plek konden we ons niet wensen. Het is genieten van vrijheid, rust met de natuur om de hoek. Echter, onze plannen zijn na 62 jaar anders geworden… We gaan vertrekken en zo opent onze vertrekwens een deur voor een ander. “We hopen dat de volgende bewoners net zoveel woonplezier zullen hebben...”

In deze woning is alles mogelijk de enige grens is uw eigen fantasie ….

De woning en omgeving:

De woning is degelijk gebouwd en netjes onderhouden. De woning beschikt over een woonkamer met “kamer en suite”, keuken, ruim balkon. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en 3 slaapkamers. Vanuit de keuken is onder de woonverdieping een kelder bereikbaar die eveneens vanuit de tuin bereikbaar is. Ook via de voorzijde is de woning bereikbaar.

De aangelegde tuin is keurig aangelegd en achterom bereikbaar. De erfafscheidingen zijn deels recent vervangen. Alle ruimte voor relaxen...!

Nieuwe-Tonge is gelegen op het eiland Goeree–Overflakkee. Een eiland van kust, rust, natuur en ruimte! Zo bereikt u binnen 30 minuten Ouddorp aan Zee. Ook steden als Rotterdam, Zierikzee en Antwerpen zijn goed te bereiken. In Dirksland is het ziekenhuis gevestigd en de winkel- en overige voorzieningen bevinden zich met name in Middelharnis en Sommelsdijk. Dit alles gelegen nabij de Grevelingen en het Haringvliet. Hier is ook een grote diversiteit aan watersport, sportvissen aanwezig en overwinteren de flamingo’s op Battenoord.

Kortom, een bijzonder object waar je alles hebt om je droom waar te maken…

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal (5.65mx1.85m), meterkast, garderobe, toilet. vaste trap naar 1e verdieping. Vanuit de hal bereikt u de heerlijke woonkamer “kamer en suite” met aan voorzijde gelegen woongedeelte (3.70mx4.20m) en een woon-/eetgedeelte aan achterzijde (4.95mx4.20m), toegang tot keuken (3.25mx2.70m). Opvallend is de heerlijke lichtinval.

Keuken met natuursteen aanrechtblad, spoelbak, 4-pits gascomfort met afzuigkap, oven, koelkast. De keuken ziet er verzorgd uit. Vanuit keuken toegang tot ruim balkon (1.65mx7.10m).
Vanaf balkon toegang voorzijde woning mogelijk en via trap naar beneden bereik je de achtertuin.

1e verdieping:

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met 2e toilet.

Slaapkamer 1 (3.08mx3.80m), voorzien van wastafel en dakkapel, ligging achterzijde. Bergingen, opstelplaats Cv-ketel (merk Remeha Tzerra, bouwjaar 2013).

Slaapkamer 2 (ca.3.05mx2.00m), voorzien van dakkapel, ligging zijkant.

Slaapkamer 3 (ca.3.05mx3.07m), ligging voorzijde.

Badkamer (3.05mx3.00m), voorzien ligbad, douche, wastafel en toilet.

Tuinen:

Fraai aangelegde tuin (15.00mx5.75m) met vaste planten en borders met ligging op Zuidwesten, achterom bereikbaar. Hier kunt u heerlijk genieten in alle rust en privacy.

Moestuin (ca.70m2).

Stenen garage (5.00mx5.75) voorzien van 2 stalen kanteldeuren met 1 open ruimte.

Onder het woongedeelte bevindt zich nog een ruime kelder: ca. 30m2, sta-hoogte 1.80m, met opstelplaats witgoed-aansluitingen c.a. Via een trap naar boven bereikt u weer het woongedeelte.

Algemeen:

De woning is netjes onderhouden en hier is zeker weer iets moois van te maken. Houten kozijnen met grotendeels dubbel glas.

U KIEST VOOR DEZE WONING, OMDAT:

• Deze woning een fraai ligging heeft;
• Deze woning een ideaal object is voor een hobbyist of zelfstandige;
• Deze woning een speelse indeling heeft;
• Deze woning beschikt over 2 garages;
• Deze woning beschikt over een heerlijke tuin en moestuin.

Oplevering in overleg

Disclaimer:
De inhoud is met de meeste zorg door LiVastGO samengesteld. Voor eventuele onjuistheden c.q. onvolkomenheden sluit LiVastGO iedere vorm van aansprakelijkheid uit. Evenmin kunnen er rechten aan worden ontleend.