€ 600.000,-

Charbonstraat 2, 3252AE Goedereede

Charbonstraat 2, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
19-04-2024
Aantal keer bekeken
102

Kenmerken

Bouwjaar
1951
Perceelgrootte
376
Woonoppervlakte
127
Inhoud
469
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige woning aan de Charbonstraat 2 te Goedereede! Dit huis is een ware parel en biedt alles wat je zoekt in een droomhuis. Vanaf het moment dat je de oprit oprijdt, voel je al de warme uitnodiging van dit huis. Gelegen op een ruim en zonnig perceel van 376 m² op het westen, geniet je hier van de mooiste zonsondergangen en een overvloed aan natuurlijk licht. En dat allemaal gelegen op steenworp afstand van het sfeervolle centrum van het historische stadje Goedereede! De goed geïsoleerde woning heeft een royaal woonoppervlak van 127 m² en is voorzien van het energielabel A+.

Binnen in de woning word je begroet door een prachtige woonkamer met openslaande deuren die leiden naar de tuin. Met vloerverwarming op de begane grond en een gezellige houthaard, is dit de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. De ruime keuken is een waar genot voor kookliefhebbers en met airconditioning beneden en in de hoofdslaapkamer ben je het hele jaar door verzekerd van comfort. Met maar liefst drie zeer ruime slaapkamers, voorzien van diverse vaste kasten, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De verrassend ruime badkamer met tweede toilet en een vlizotrap naar de bergzolder maken het plaatje compleet.

Eén van de opvallende kenmerken van deze woning is de prachtig, nieuw gebouwde schuur met een vloeroppervlak van maar liefst 45 m², plus zolder en achtergelegen houthok. Deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden! Of je nu een werkplaats, hobbyruimte of gewoon extra opslagruimte nodig hebt, hier heb je het allemaal. Geïsoleerd, voorzien van een houtkachel, eigen groepenkast, ruime zolder, 10 zonnepanelen en hoogwaardig afgewerkt met prachtige IJsselsteentjes aan de buitenkant.

Buiten in de tuin vind je een heerlijke oase van rust, met druivenranken die je in de zomer van heerlijke vruchten voorzien. En niet te vergeten het leuke uitzicht op de pittoreske Mariadijk en de toren van Goedereede. Deze woning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens zeer praktisch. Met een achtergevel van IJsselsteentjes, zonwerend glas en zelfs een waterontharder, is aan elk detail gedacht.

Kortom, deze uiterst charmante woning aan de Charbonstraat 2 is helemaal compleet en wacht op een nieuwe eigenaar. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij verwelkomen je graag om dit huis jouw thuis te maken!

Locatie