Lindenlaan fase 2

Lindenlaan, Ooltgensplaat, Gebroeders Blokland

Over dit project

Wonen aan de Lindenlaan. Het klinkt bijna als een belofte van vroeger. En ergens is het dat ook, juist omdat Ooltgensplaat de waarden van vroeger zo goed heeft weten te bewaren. Hier mogen kinderen nog kind zijn, buiten lekker vies worden en kattenkwaad uithalen. De buurman spreekt ze er zelfs nog op aan. Heel gewoon?

Misschien wel als je uit Ooltgensplaat komt. Maar dat ‘gewone’ maakt het wonen in Ooltgensplaat ook wel weer heel bijzonder. We begrijpen heel goed dat je ervoor kiest om hier je kinderen te laten opgroeien. Omdat je elkaar hier nog kent, lekker de ruimte hebt en toch verrassend centraal woont. Gewoon bijzonder, dat zijn de nieuwe woningen in de Lindenlaan ook. Mooie en praktisch ingedeelde gezinswoningen, met veel kamers, royale ruimtes en voorzien van eigentijds comfort en een luxe badkamer. Het beste van vroeger gecombineerd met de kwaliteit van nu.

Loop je mee langs de Lindenlaan?

Wonen aan de Lindenlaan in Ooltgensplaat, betekent ook: overal verrassend dichtbij! Voor de eerste voorzieningen kun je prima in het dorp terecht. En je staat ook zo in de ‘grote’ stad. Lekker even uitwaaien met het gezin en de hond aan de haven? Het is maar een paar minuten lopen.

De Lindenlaan wordt een gezellige en  kleinschalige wijk met fraaie tweekappers, mooie multifunctionele woningen, speelse rijwoningen en royale vrijstaande woningen.

De speelse indeling doet denken aan de natuurlijke ontwikkeling van een dorp, en biedt bovendien veel privacy.