Over Huizen Op Flakkee

Huizen op Flakkee bestaat al enkele jaren. Vanaf juli 2015 is de website volledig vernieuwd en aangepast aan de meest moderne technieken. Huizen op Flakkee biedt bewoners en potentiële kopers van huizen op Goeree-Overflakkee een totaaloverzicht van het woonaanbod op het eiland. Behalve koopwoningen,  is er ook een overzicht van huur- en nieuwbouwwoningen. 
 
Door het toepassen van de modernste internettechnieken worden automatisch alle panden verzameld. Zo is er een totaaloverzicht van het aanbod van de lokale makelaars, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. 
 
Op de aanbodpagina kunt u met het uitgebreide filter zoeken naar uw droomwoning. Zo kunt u onder andere de prijsklasse, locatie, type woning en bouwperiode aangeven. Heeft u een voorkeur voor een locatie? Er kan ook een overzicht van te koop en te huur staande woningen per dorp gegenereerd worden. Op de plattegrond is het gehele woonaanbod gemarkeerd. Wanneer u op een woning klikt, ziet u in één oogopslag of er nog andere woningen in diezelfde buurt te koop of te huur staan. 
 
Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning? Dan vindt u op de nieuwbouwpagina een overzicht van actuele nieuwbouwprojecten op Goeree-Overflakkee. 
 
Staat de woning die voldoet aan uw wensen er niet tussen? Maak dan een woonwens profiel aan. In dit profiel kunt u aangeven waar uw droomwoning aan moet voldoen. Wij zullen vervolgens voor u op zoek gaan naar een woning die past bij uw wensen.
 
Wilt u weten waar u terecht kunt voor het bouwen, inrichten en regelen van uw nieuwe woning? Op de pagina met woontips staat een overzicht van lokale ondernemingen die u daarbij kunnen helpen. 
 
Huizen op Flakkee is een initiatief van de lokale ondernemers Adviesgroep De Vogel en projectontwikkelaar Estate Invest.

Op zoek naar uw droomhuis op Goeree Overflakkee?

Maak dan een account aan, creëer uw woonwens profiel, volg uw favorieten en vindt uw droomhuis!


Account aanmaken
Ik heb al een account! Direct inloggen