€ 985.000,-

Edison 37, 3241LS Middelharnis

Edison 37, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
15-09-2022
Aantal keer bekeken
410

Kenmerken

Bouwjaar
1997
Perceelgrootte
2232
Woonoppervlakte
152
Inhoud
571
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Voor wie luxe wil combineren met werken: Edison 37 Middelharnis

Aan het randje van Middelharnis, buiten de bebouwde kom op bedrijventerrein Oostplaat staat deze vrijstaande bedrijfswoning met een kantoorruimte 54m2 en een bedrijfsloods van 250m2 op totaal 2232m2 eigen grond. Dit is een luxe woning, ambitieuze ondernemers hebben hier een unicum. Bij het huis zit namelijk een kantoor en een loods. Het bestemmingsplan geeft milieu klasse 3.2 aan! Aan rommel heeft de eigenaar kenbaar een hekel, alles is hier meer dan netjes en optimaal onderhouden. En dat laat zich zien, bekijk de foto's en oordeel zelf. Bel ons gerust voor een afspraak wij laten u dit moois graag zien.

Omschrijving
Voordat je bij het huis belandt steek je eerst je eigen bedrijventerrein inclusief riante loods over. Hierna volgt een statige grind tuin met een buxushaag in Franse stijl inclusief klassiek standbeeld in het midden, om uiteindelijk bij de overdekte voordeur uit te komen.

Eenmaal binnen kom je uit op een ruime hal, waar de marmeren vloer, muren in grijstinten en houten plafond alvast een luxe sfeer neerzetten. Daarbij vind je hier de meterkast, het tevens luxe betegelde toilet, de vaste trap naar boven en de deur naar de woon- en eetkamer.

Ook hier ben je voorzien van een houten plafond en marmeren vloer, daarbij is de centrale muur onbewerkt gebleven voor een rustieke bakstenen wand. Doordat de ramen van de woonkamer op zowel het zuidoosten als zuidwesten staan, is dit overdag tevens een zeer zonnige ruimte.

Als je vanuit de hal linksaf slaat beland je in de keuken. Geheel in stijl met de rest van het interieur zijn de kastjes van een grijze uitvoering en ben je voorzien van een donker, L-vormig granieten aanrecht. Daaromheen vind je allerlei inbouwapparatuur zoals een moderne inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een koel/vriescombinatie. Als kers op de spreekwoordelijke taart is er in het midden nog een extra kookeiland geplaatst die niet alleen dienst doet als bar, ook staat hier de stoomoven in geïnstalleerd.

Aansluitend op de keuken is nog een handige bijkeuken te vinden. Deze is niet alleen goed voor de buitendeur, ook kan je hier nog een hoop spullen kwijt dankzij de grote wandkast.

Eerste verdieping
De vaste trap brengt je vanaf de hal op een overloop met dezelfde donkergrijze tinten op de muur, echter met een nette laminaatvloer in plaats van marmer. Hier grenzen 3 slaapkamers aan en de badkamer.

De eerste deur aan je linkerhand behoort tot de badkamer, waar het design je om de oren vliegt. Qua voorzieningen beschik je over een ruime inloopdouche met allerlei verschillende standen en regendouche, een vrijstaand ligbad, zwevend toilet en een extra brede wastafel in een wandmeubel. Omringd met verschillende luxe materialen zoals hout, natuursteen, zwart marmer en goudkleurige details heb je hier echt je eigen badhuis.

Na de badkamer volgen aan weerszijden van het dak twee slaapkamers. Ondanks dat deze zich onder het schuine dak bevinden blijft er een hoop loop- en sta ruimte over om van beide riante slaap- werk- of kinderkamers te kunnen maken.

In het midden van de overloop bevindt zich nog een deur die toegang biedt tot een grote inloopkast met daarna de master bedroom.

Overige verdiepingen
Je zal ‘m waarschijnlijk al gespot hebben, maar voordat je bij je huis aankwam passeerde je eerst een apart bijgebouw. Deze is ook van jou! Hier heb je de mogelijkheid om een bedrijf aan huis te beginnen. Je beschikt hier over een toilet, een werkkamer van ruim 30 m2 en een uitgebreide keuken.

Laatstgenoemde is in een landelijke stijl gestoken, met klassieke houten kastjes en een granieten werkblad. Ook hier ben je van alle gemakken voorzien met een inductiekookplaat, vaatwasser, heteluchtoven en een koel/vriescombinatie.

Tuin
Wat je ook van plan bent, je hebt er hier zeker de ruimte voor!

Bijzonderheden
- riant vrijstaand huis inclusief bedrijventerrein
- apart gebouw voor kantoor aan huis
- loods van 250m2
- 3 slaapkamers
- 2 luxe keukens, waarvan 1 in bijgebouw
- klassieke voortuin
- woonkamer en master bedroom met ramen op het zuiden
- luxe afwerking
- veel ruimte
- nabij jachthaven en Haringvliet
- design badkamer inclusief ligbad

Locatie