€ 350.000,-

Vingerling 19, 3241EB Middelharnis

Vingerling 19, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
24-02-2024
Aantal keer bekeken
405

Kenmerken

Bouwjaar
1723
Perceelgrootte
60
Woonoppervlakte
110
Inhoud
500
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Prachtig appartement in hartje Middelharnis aan de Vingerling 19!

Unieke kans om te wonen in deze stoere, karakteristieke bovenwoning die dateert uit 1723. Het betreft hier een rijksmonument gelegen aan de jachthaven, wat zorgt voor een sfeervolle en levendige omgeving.

Binnen!
De entreehal verwelkomt je en leidt je naar de eerste verdieping waar de gezellige woonkamer en woonkeuken zich bevinden. Een trap brengt je naar de tweede verdieping met twee slaapkamers, een wasruimte, technische kamer en badkamer met douche en wastafel. Hier ervaar je het comfort en gemak van eigentijds wonen in een historische ambiance.

Wat je moet weten:
Dit appartement heeft een royaal woonoppervlak van 110 m2 en biedt karaktervolle details die de authentieke sfeer versterken. De ligging aan de jachthaven zorgt voor een uniek uitzicht en een speciale beleving van het wonen.

Voor jou!
Dit appartement is perfect geschikt voor een brede doelgroep die houdt van een mix tussen historie en modern comfort. Ben jij op zoek naar een unieke woonbeleving in het centrum van Middelharnis? Dan is dit jouw nieuwe thuis!

Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging, want dit bijzondere stukje geschiedenis wacht op jou!

Omschrijving
Hal met toiletruimte en toegang naar een zeer riante woonkeuken met balkon aan de achterzijde van deze bovenwoning. Woonkamer met prachtig uitzicht over de haven van Middelharnis. De woonkamer en keuken zijn voorzien van laminaatvloer, er is nieuw sanitair en de keuken is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting.

Eerste verdieping
Overloop, badkamer met douche, wastafel, apart tweede toilet, waskamer en bergruimte, twee riante slaapkamers

Balkon
Balkon aan de woonkeuken op de eerste verdieping

Bijzonderheden
- rijksmonument
- uniek locatie
- alles in deze woning is nieuw
- hoge plafonds
- nieuwe keuken en badkamer
- A locatie
- nieuw leidingwerk
- turn key

Locatie