€ 200.000,-

Het Oude Nieuwland 119, 3253MS Ouddorp

Het Oude Nieuwland 119, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
03-08-2022
Aantal keer bekeken
56

Kenmerken

Bouwjaar
1972
Perceelgrootte
266
Woonoppervlakte
69
Inhoud
240
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Op korte afstand van de prachtige duinen, het heerlijke zandstrand en de eindeloze Noordzee ligt deze leuke recreatiewoning op vakantiepark Het Oude Nieuwland. Parkeren doet u op de parking van Het Oude Nieuwland, achter de slagboom. Het perceel erfpachtgrond is 266 m² groot, onderaan deze omschrijving leest u meer over de erfpacht. Bent u opzoek naar een leuke, vrijstaande vakantie bungalow aan zee? Dit is ‘m!

INDELING
Via de entreehal, met daar het dagelijks toilet, betreedt u de woonkamer met aangrenzend de half open keuken welke onder andere is voorzien van vaatwasser. Deze recreatiewoning is voorzien van twee nette slaapkamers, diverse kastruimte en aparte wasruimte. De geheel betegelde badkamer is voorzien van doucheruimte en wastafel. De tuin rondom de woning is betegeld met hier en daar wat groen. Hier kunt u een prachtige tuin van maken, tegels er uit en groen er in! In de tuin staat een vrijstaand houten schuurtje en in de directe omgeving zijn diverse speeltoestellen voor kinderen te vinden. En dat allemaal op zo’n korte afstand van het Noordzeestrand, het schoonste strand van Nederland!

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050 en de jaarlijkse canon is ca. € 985. De jaarlijkse parkkosten bedragen € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kwijt kunt op de parkeerplaats van het park en € 50 voor de WiFi. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

Binnen kijken in deze leuke vakantiewoning? We laten het u graag zien!

Locatie