€ 725.000,-

Molendijk 4, 3243AM Stad aan 't Haringvliet

Molendijk 4, Stad aan 't Haringvliet

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
27-07-2022
Aantal keer bekeken
390

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1883
Perceelgrootte
2430
Woonoppervlakte
303
Inhoud
1189
Aantal kamers
9

Omschrijving

In Stad aan 't Haringvliet wordt u dit zeer ruime herenhuis, de voormalige huisartsenpraktijk, met garage/koetshuis te koop aangeboden. De woning, gelegen op een perceel van 2430 m2, heeft een gezellige woonkamer, een eetkamer met aansluitend de keuken en twee kamers die dienst deden als spreek- en wachtkamer. De eerste verdieping is voorzien van vijf ruime slaapkamers en de badkamer. De zeer ruime zolder is voor allerlei doeleinden geschikt. De zeer ruime tuin is rondom de woning gelegen. Bent u een liefhebber van water? In Stad aan 't Haringvliet vindt u twee mooie jachthavens en een strandje. INDELING

Begane grond:


Vanuit de entreehal, met trapopgang, zijn de zitkamer en de eetkamer bereikbaar. De gezellige zitkamer is voorzien van een schouw met sfeervolle open haard, een parketvloer, een hoog plafond en openslaande deuren naar de tuin. De zeer grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De eetkamer is aan de rechterzijde van de entreehal gelegen. De ruime eetkamer is voorzien van een linoleum vloer, enkele vaste kasten en zeer grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. Vanuit de eetkamer is de keuken bereikbaar. De hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Via de eetkamer loopt u terug naar de entreehal. Vanuit de entreehal loopt u via twee klapdeuren naar de tweede hal. Deze hal geeft toegang tot de spreekkamer, wachtkamer, de bijkeuken en het toilet. De spreekkamer is aan de linkerzijde gelegen, achter de zitkamer. De spreekkamer is zeer ruim en voorzien van vloerbedekking en een groot raam. Deze kamer is ook zeer geschikt als slaapkamer of kantoor. Vanuit de spreekkamer is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van een plavuizen vloer, de CV-ketel, de witgoedaansluitingen en een douche. Vanuit de bijkeuken is de hal weer bereikbaar. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de wachtkamer. De wachtkamer is nu in gebruik als atelier, maar is ook zeer geschikt als bijvoorbeeld kantoor. Vanuit deze kamer is de kelder bereikbaar.Eerste verdieping:

De overloop bevindt zich in het midden van de verdieping en geeft toegang tot de vijf slaapkamers, een separaat toilet en een hal. Aan de rechterkant van de overloop zijn drie slaapkamers gelegen. Slaapkamer 1 is voorzien van een houten vloer, een vaste kast en een bedstee met openslaande deuren. Slaapkamer 2 is voorzien van een linoleum vloer. Slaapkamer 3 is voorzien van een houten vloer, een vaste kast en een authentieke bedstee. Boven de bedstee is een geheime speelruimte, bereikbaar via een trapje in de vaste kast. 

Aan de linkerzijde van de overloop zijn de overige twee slaapkamers gelegen. Slaapkamer 4 is voorzien van vloerbedekking en twee vaste kasten. Slaapkamer 5 is voorzien van een houten vloer en een wastafel. Alle slaapkamers zijn zeer ruim. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Vanaf de overloop is een hal bereikbaar, die is gelegen tussen slaapkamer 4 en 5. Deze hal geeft toegang tot de badkamer en de trap naar de zolder. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche met twee douchekoppen, ligbad, wastafel met meubel, een radiator en elektrische vloerverwarming.Zolder:

Vanuit de hal op de eerste verdieping heeft u via een vaste trap toegang tot de zolder. De zolder is zeer ruim. De dakramen zorgen voor veel lichtinval. De zolder is geschikt voor allerlei doeleinden.Tuin, Garage & Stal:

De zeer ruime tuin is rondom de woning gelegen en is voorzien van veel bomen, struiken, gazon, diverse terrassen en een grote vijver. Achter in de tuin is een hek waardoor u naar het Stads bos kunt lopen.

Rechts van de woning staat het koetshuis met dubbele openslaande deuren. Aan de voorzijde is het koetshuis in gebruik als garage. Via een schuifdeur zijn nog diverse ruimtes bereikbaar, waaronder twee stallen. Vanuit de garage is de hooizolder te bereiken met een ladder. Rechts van het koetshuis is enkele jaren geleden een pad aangelegd, waardoor u  een auto, caravan, aanhangwagen, camper of trailer in de achtertuin kunt plaatsen.Bijzonderheden:

– Zeer ruim herenhuis met authentieke details

– Voormalige huisartsenpraktijk

– Voorzetramen op voor- en zijgevels begane grond

– Wacht- en spreekkamer op begane grond geschikt als slaapkamer (douche in de bijkeuken) of kantoor (eigen ingang 

   achterom)

– Vijf ruime slaapkamers op de eerste verdieping

– Ruime zolder, geschikt voor diverse doeleinden

– Garage/koetshuis/schuur

– Groepenkast 2020 vernieuwd

– Twee jachthavens, strandje, manege, dorpshuis en centrum in de buurt