€ 275.000,-

Het Oude Nieuwland 149, 3253MS Ouddorp

Het Oude Nieuwland 149, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
14-06-2022
Aantal keer bekeken
307

Kenmerken

Bouwjaar
1959
Perceelgrootte
494
Woonoppervlakte
52
Inhoud
212
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Op misschien wel het mooiste plekje van het park, op loopafstand van de duinen en het strand ligt deze vrijstaande vakantiewoning met drie slaapkamers op een royaal perceel 494 m² erfpachtgrond. Volledig groen, heerlijk rustig en privacy gegarandeerd! Het perceel biedt ruimte voor veel groen, grote buitenterrassen, bergingen en voldoende parkeermogelijkheden. De perfecte stek om thuis te komen na een zonnige stranddag in Ouddorp aan zee.

INDELING
Deze vrijstaande recreatie bungalow is ingericht met een L-vormige woonkamer met gashaard en gezellig eethoek met dakvenster. Daarnaast bevindt zich de eenvoudige keuken. Slaapkamer I is te bereiken vanuit de woonkamer. Een halletje biedt toegang tot slaapkamer II en III. De badkamer is ingericht met douche, wastafel en toilet. Aan diverse zijdes van de woning is een leuke overkapping geplaatst. Ook zijn er diverse bergingen aanwezig, ideaal. De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.

De goed onderhouden tuin is een prachtige plek! Hier hoort u de vogeltjes fluiten en ruikt u de heerlijk zilte zeelucht. De tuin is voorzien van een beregeningspomp voor het besproeien van het gazon en de beplanting. Wordt dit uw nieuw vakantiewoning?

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2050 en de jaarlijkse canon is ca. € 1.190,-. De jaarlijkse parkkosten bedragen € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kwijt kunt op de parkeerplaats van het park en € 50 voor de WiFi. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Bij aankoop van een recreatiewoning op Het Oude Nieuwland dient de kopende partij eenmalig een extra canon te betalen plus € 175 inschrijfgeld Stichting Het Oude Nieuwland.

Binnen kijken op deze mooie plek? Laat het ons weten!

Locatie