€ 685.000,-

Westhavendijk 8, 3241LP Middelharnis

Westhavendijk 8, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
08-06-2022
Aantal keer bekeken
203

Kenmerken

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
99
Inhoud
344
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Wonen aan het water.

Westhavendijk 8A, een driekamerappartement met een bruto vloeroppervlakte van 169,3 m². Met 99 m² woonoppervlakte, waarvan 31 m² slaap- kleding- & badsuite. Daarnaast beschikt Westhavendijk 8A over een royaal balkon van 16 m² en een inpandige bergruimte van 38 m². Dit uiterst luxe appartement heeft een prachtige ligging en is voorzien van een eigen parkeergarage met vloerverwarming en een carport voorzien van zonnepanelen.

WATERRIJCK 
Luxe én uniek wonen aan het water? Aan de Westhavendijk in Middelharnis worden tien nieuwe en uiterst luxe appartementen gerealiseerd, alle met hun eigen prachtige vergezichten en bijzondere detaillering. De tien appartementen bieden een duurzame woongelegenheid met ieder een privé parkeergarage en carport vol zonnepanelen, gelegen binnen een historische omgeving. Waterrijck is gelegen aan het water, bevindt zich op loopafstand van de sfeervolle jachthaven met gezellige restaurants en het winkelcentrum D’n Diek.

Het moderne gebouw met houten gevelbekleding wordt gekenmerkt door de langwerpige vorm met een licht hellend en verspringend klassiek zadeldak. De nieuwbouw blijft binnen de footprint van de oorspronkelijke bebouwing en respecteert met haar vormgeving de architectuur van toen. Het nieuwe uiterlijk biedt de ‘look and feel’ van de oude loodsen, maar dan in een nieuwe en eigentijdse architectuur die perfect aansluit bij de transformatie naar de woonfunctie van het nieuwe gebouw. U kunt hier op duurzame wijze wonen aan het water, binnen het overwegend open landschap van Goeree-Overflakkee.

Wilt u ook wonen in Waterrijck? Neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie.

Waterrijck.545.nl

De afbeeldingen zijn ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Locatie