€ 375.000,-

Boven Oostdijk 23, 3258AD Den Bommel

Boven Oostdijk 23, Den Bommel

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
23-05-2022
Aantal keer bekeken
726

Kenmerken

Bouwjaar
1938
Perceelgrootte
500
Woonoppervlakte
107
Inhoud
441
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Rustig wonen met prachtig vrij uitzicht aan achterzijde over het Haringvliet en een heerlijke achtertuin van maar liefst 53 meter diep!

Om altijd van het mooie uitzicht te kunnen genieten is de indeling van het huis omgedraaid. Slapen op de begane grond, wonen op de 1e verdieping. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, dakterras en ruime schuur achter in de tuin.

Indeling:

Begane grond: entree met trapopgang en vaste kast waarin wasmachineaansluiting; 1e slaapkamer aan achterzijde met laminaatvloer; 2e en 3e slaapkamer aan voorzijde met laminaatvloer; geheel betegelde badkamer met ligbad + douche, wastafel en toilet; dichte keuken met keukenopstelling voorzien van oven, elektrische kookplaat en dubbele spoelbak, deur naar tuin.

1e verdieping: lichte en ruime woonkamer van 9,54m diep met vrij uitzicht aan achterzijde. Op de gehele verdieping ligt een houten vloer en in de woonkamer is moderne elektrische haard aanwezig.

Persoonlijke noot:

In de zomer en het najaar is het heerlijk om na een dag werken of shoppen een frisse duik in het Haringvliet te nemen. U bent direct uw dag weer vergeten. Of misschien gaat u er met uw boot op uit? Of staart u liever naar alle zeilboten die voorbij komen? 

Voor deze woning is een eigen website met diverse extra tools beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

  

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1938

- Woonoppervlakte ca. 107 m² (conform meetrapport)

- Gebouwgebonden buitenruimte ca. 22 m² (conform meetrapport)

- Externe bergruimte ca. 27 m² (conform meetrapport)

- Inhoud woning ca. 441 m³ (conform meetrapport)

- Inhoud bijgebouwd ca. 97 m³ (conform meetrapport)

- Verwarming en warm water via Cv-installatie (2004)

- Diepe achtertuin van maar liefst 53 meter (!)

- Vrij uitzicht op het Haringvliet

- Kunststof kozijnen waarin dubbele beglazing

- Dakterras bereikbaar op de 1e verdieping

- Kelder bereikbaar via tuin

- Oplevering in overleg

 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.