€ 425.000,-

Oostdijk 11, 3255AT Oude-Tonge

Oostdijk 11, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
29-04-2023
Aantal keer bekeken
638

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1930
Perceelgrootte
185
Woonoppervlakte
203
Inhoud
728
Aantal kamers
5

Omschrijving

Aan de Oostdijk te Oude-Tonge, wordt u deze ruime, energiezuinige (energielabel A+) dijkwoning te koop aangeboden. De woning heeft een ruime woon- en eetkamer, drie slaapkamers, een souterrain, een tuin en een dakterras. Aan de voorzijde kijkt u vanuit de woning over het water.



INDELING

Begane grond:


Vanuit de entreehal, met meterkast, toilet, trapopgang en trapkast, zijn de keuken en de woonkamer bereikbaar. De gezellige woonkamer, aan de voorzijde van de woning gelegen, is voorzien van een sfeervolle open haard met schouw, een authentiek balkenplafond en een houten vloer. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over het water aan de voorzijde van de woning. 

Vanuit de woonkamer heeft u via en-suite deuren toegang tot de ruime eetkamer. De eetkamer is voorzien van een balkenplafond, een plavuizen vloer en de deur naar het dakterras. Vanuit de eetkamer is de open keuken bereikbaar. De U-keuken is ruim en voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Eén slaapkamer is voorzien van een balkenplafond en een vaste kast, één slaapkamer heeft twee dakramen die voor veel lichtinval zorgen. De ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met whirlpool, douche, dubbele wastafel, toilet en radiator. 



Zolder:

Vanaf de overloop heeft u middels een vaste trap toegang tot de zolder. De zolder is voorzien van twee ruimtes. In de voorste ruimte bevinden zich een berging en twee dakramen. In de achterste ruimte hangt de nieuwe (2024) geplaatste CV-ketel en hybride warmtepomp (6,4KW).  



Souterrain: 

Vanuit de entreehal heeft u toegang tot een hal met daarin de trap naar het souterrain. U komt eerst in een zeer ruime hal die toegang geeft tot twee ruime bergingen (ook geschikt als kantoor of praktijkruimte, met eigen ingang aan de achterzijde), de wasruimte en de deur naar de tuin. In de wasruimte vindt u de witgoedaansluitingen en een vaste kast.



Tuin & Terras:

De tuin, gelegen op het noordoosten, is bereikbaar vanuit het souterrain. De tuin is geheel voorzien van bestrating en daardoor onderhoudsvrij. Direct achter de woning bevindt zich een grote overkapping, waarboven het dakterras is gelegen. Vanuit de eetkamer, op de begane grond, is het ruime dakterras bereikbaar. Het is hier heerlijk vertoeven.

In 2024 is de woning voorzien van een extra overkapping (met vergunning) van 25m² welke voorzien is van 9 zonnepanelen (435WP). 



Bijzonderheden: 

- Oplevering: in overleg

- Dijkwoning met authentiek balkenplafond

- Ruime woon/eetkamer

- Vloerverwarming in eetkamer en keuken

- Voorgevel voorzien van triple glas

- Souterrain

- Aangesloten op glasvezel

- 9 zonnepanelen (2024)

- CV-ketel en hybride warmtepomp (2024)

- Aan de voorzijde uitzicht over het water