€ 675.000,-

Beneden Oostdijk 84, Den Bommel

Beneden Oostdijk 84, Den Bommel

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
25-04-2022
Aantal keer bekeken
461

Kenmerken

Bouwjaar
1926
Perceelgrootte
967
Woonoppervlakte
242
Inhoud
974
Aantal slaapkamers
6

Omschrijving

Vorstelijk wonen met uitzicht over het Haringvliet!


In elk dorp staan wel woningen die tot de verbeelding spreken en dit is zo’n woning en die zou nu voor u kunnen zijn. Deze voormalige burgemeesterswoning is gebouwd in de jaren twintig en heeft alle grandeur die u van dit soort woningen mag verwachten. Bij binnenkomst ervaart u de authentieke sfeer van o.a. de originele tegelvloer en de in het oog springende bordestrap met prachtige glas-in-lood ramen.


De woning kenmerkt zich verder door veel leefruimte (ca. 242m²) en de woning staat op een royaal perceel van 967m² eigen grond.


Via de centrale entree/hal betreedt u de woning. Deze entree/hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woon- en eetkamer is voorzien van een erker en veel glaspartijen waardoor het licht prachtig naar binnen valt. Via de dubbel openslaande deuren komt u in de tuin. De authentieke sfeer komt hier ook weer terug in het balkenplafond en voor extra gezelligheid beschikt de woonkamer over een gashaard.


De leefkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductiekookplaat met diverse ovens, een afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. De keuken geeft toegang tot de kelder. De kelder is een perfecte plek om uw eigen wijnkelder te realiseren.


Op de begane grond treft u nog een ruime kamer aan die dienst kan doen als kantoor- of hobbyruimte, maar ook als slaapkamer zou deze ruime prima geschikt zijn. Verder is er nog een inpandig te bereiken berging met de witgoedaansluitingen en voldoende ruimte voor uw fietsen.


Via de al eerder genoemde bordestrap bereikt u de eerste verdieping. De ruime overloop geeft toegang tot 5 slaapkamers en de luxe badkamer.


De badkamer heeft een moderne look wat een mooi contrast vormt met de authentieke look en feel van de rest van de woning. De badkamer is echt een droom en is voorzien van een inloopdouche, een separaat vrijstaand ligbad, dubbele wastafel met meubel en vaste kasten, vloerverwarming en een zwevend toilet.


Via een vaste trap in een van de slaapkamers komt u op de enorme zolder. De zolder geeft de mogelijkheid om uw spullen op te slaan, maar kan ook als extra slaapkamer(s) gebruikt worden.


De woning staat centraal op het perceel waardoor u in zijn volledigheid van de tuin kunt genieten. Er zijn diverse zitjes gerealiseerd waardoor u kunt kiezen of u van de zon wilt genieten of in de schaduw wilt gaan zitten. U kunt meerdere voertuigen parkeren op eigen terrein.


Het authentieke karakter van dit object maakt verduurzaming gewenst. Verkopers zijn bereid bij te dragen aan deze verduurzaming. Vraag de makelaar tijdens de bezichtiging naar verdere details.


Kortom: bent u op zoek naar een karakteristieke woning met veel leefruimte op een royaal perceel? Maak dan snel een afspraak met ons om deze woning te komen bezichtigen.


Begane grond


Entree/hal:

Radiator, trapopgang en vaste kast v.v. meterkast.


Woonkamer:

Houten vloer, erker, convectorput, radiator, dubbel openslaande deuren, gashaard en balkenplafond.


Keuken:

5-pits inductiekookplaat met diverse ovens, afzuigkap, vaatwasser, enkele spoelbak, koelkast, radiator, vaste kast, balkenplafond en toegang tot kelder.


Studeer-/slaapkamer:

Houten vloer, vaste kast en radiator.


Toilet:

Zwevend, wastafel, radiator en geheel betegeld.


Berging:

Inpandig te bereiken, witgoedaansluitingen, elektra en cv-ketel (Remeha 2014).


Eerste verdieping


Overloop:

Tapijt.


Slaapkamer 1:

Tapijt, vaste kasten en een radiator.


Slaapkamer 2:

Tapijt, radiator en vaste trap naar zolder.


Slaapkamer 3:

Tapijt, dubbel openslaande deuren naar het balkon, vaste kasten en een radiator.


Slaapkamer 4:

Tapijt en een radiator.


Slaapkamer 5:

Tapijt en een radiator.


Badkamer (2018):

Inloopdouche, separaat ligbad, dubbel wastafel met meubel en vaste kasten, zwevend toilet, radiator, half betegeld en spots in het plafond.


Overige verdiepingen


Zolder:

Groot, veel bergruimte en mogelijkheid tot het creëren van slaapkamer(s).


Tuin


Bestraat, beplant, gras, buitenkraan, verlichting, houten blokhut en oprit voor meerdere voertuigen.


Details


Extra’s:

– Uitzicht over het Haringvliet;

– Veel leefruimte;

– 967m² eigen grond;

– Authentieke elementen (o.a. glas-in-lood ramen en balkenplafond);

– Parkeren op eigen terrein;

– Snel te betrekken;

– Nieuwe meterkast v.v. krachtstroom;

– Schilderwerk buitenzijde 2020;

– Glasvezel aansluiting;

– Grote zolderverdieping;

– Zeer fraai aangelegde tuin.