€ 275.000,-

Peuterdijk 17, 3249AW Herkingen

Peuterdijk 17, Herkingen

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
15-07-2021
Aantal keer bekeken
158

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
176
Woonoppervlakte
288
Inhoud
974
Aantal kamers
6

Omschrijving

Deze te renoveren tussenwoning midden in Herkingen is nu te koop. Het pand, bestaande uit een woning, winkel en bakkerij, is op een perceel van 176 m2 eigen grond gelegen. De woning heeft 3 slaapkamers, een tuin, een dakterras en een zeer ruime berging/kelder.INDELING:

Begane grond:


Via de voordeur stapt u de bakkerswinkel in. De winkel is voorzien van een plavuizen vloer, een vitrine, een authentiek balkenplafond en de meterkast. Achterin de winkel is de deur naar de achtergelegen bakkerij. Vooraan in de bakkerij vindt u de deur naar de oven, de deur naar de naastgelegen woonkamer en de trap naar de kelder/berging. De bakkerij is voorzien van een plavuizen vloer, een lichtkoepel en diverse werkbanken en apparatuur. De ramen aan de zij- en achterkant zorgen voor veel lichtinval.

De woonkamer is voorzien van een lichte laminaat vloer, een gaskachel en enkele vaste kasten. De ramen aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval.

De keuken is via een schuifdeur bereikbaar. De keuken, met nostalgische tegeltjes tegen de achterwand, is voorzien van een keukenblok, bovenkastjes, een elektrische boiler en de deur naar het dakterras.Eerste verdieping:

Vanaf de ruime overloop zijn de drie slaapkamers, de badkamer en enkele vaste kasten bereikbaar. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. 

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet, een wastafel en de witgoedaansluiting.Vliering:

Vanaf de overloop is de vliering bereikbaar.Tuin, dakterras & berging/kelder:

De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is bereikbaar vanuit de berging/kelder en voorzien van bestrating, klimop en conifeer. Het dakterras is bereikbaar vanuit de keuken en de bakkerij. In de hoek van het dakterras, direct achter de keuken, vindt u het toilet.

De kelder/berging is bereikbaar vanuit de bakkerij en via een luik aan de voorzijde van de woning. De kelder/berging is zeer ruim en voorzien van meerdere ruimtes.Bijzonderheden:

– geheel te renoveren woning

– woning, winkel en bakkerij

– grote kelder/berging

– tuin en dakterras op het zuidwesten