€ 215.000,-

Visserstraat 62, Middelharnis

Visserstraat 62, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
29-04-2021
Aantal keer bekeken
163

Kenmerken

Bouwjaar
1880
Perceelgrootte
89
Woonoppervlakte
100
Inhoud
389
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Ze zijn er nog steeds……verborgen parels en wij hebben er zo één. Aan het water gelegen stijlvol verbouwde woning met het gevoel van vroeger in een modern jasje.


Ooit werd deze woning bewoond door de broers Han en Rien Boomsma. De tweelingbroers die een belangrijkje rol speelden in het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tevens waren ze actief in het verenigingsleven en brachten ze Goeree-Overflakkee uitgebreid in beeld. Nu is het een van top tot teen verbouwde woning op een zeer rustige locatie met aan de achterzijde een aftakking van het Havenkanaal. De doelstelling van de verbouwing was om de authentieke sfeer te behouden maar de woning wel naar een hedendaags woonconform te brengen en dat is meer dan gelukt.


Als u voor de woning staat ziet u het eigenlijk al, een leuke authentieke gevel die is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Het bankje voor de deur en de luiken stralen de gezelligheid al uit. Eenmaal in de woning komt iedereen die van details houdt aan zijn trekken. Van balkenplafond tot glas-in-lood ensuite deuren en van de houten vloer tot aan de schouw in de woonkamer.


Dat de woning naar een hedendaags niveau is gebracht blijkt uit het feit dat de gehele elektra is vernieuwd, er vloerverwarming is aangebracht en er ook aan energiebesparende maatregelen is gedacht.


De woning is heerlijk rustig gelegen in een autoluw doodlopend straatje met aan de achterzijde het al eerder genoemde water. Vanaf uw eigen steiger kijkt u uit over het water of kunt u gaan zitten vissen. Als u op de eerste verdieping naar buiten kijkt dan kijkt u over de dijk heen naar het polderlandschap.


Ondanks de rustige ligging is het centrum van Middelharnis op loopafstand. Binnen enkele minuten staat u aan de gezellige jachthaven met zijn diverse horecagelegenheden en winkelcentrum “D’n Diek”.


Kortom: bent u op zoek naar een zeer verrassende woning op een rustige locatie? Maak dan snel een afspraak om deze woning te komen bezichtigen.


Begane grond


Entree:

Plavuizen vloer (getrommeld Belgisch hardsteen (arduin)) voorzien van vloerverwarming, trapopgang en schoenenkast.


Toilet:

Zwevend, plavuizen vloer (getrommeld Belgisch hardsteen (arduin)) voorzien van vloerverwarming, wastafel en mechanische afzuiging.


Badkamer:

Plavuizen vloer (getrommeld Belgisch hardsteen (arduin))voorzien van vloerverwarming, bad, wastafel, douche, spots, betonwand v.v. impregnatie en mechanische afzuiging.


Woonkamer:

Houten vloer, radiator, allesbrander, balkenplafond, vaste (hoek)kast, ensuite deuren tussen woonkamer en keuken.


Keuken:

Kookeiland, enkele spoelbak (Belgisch hardsteen), plavuizen vloer (getrommeld Belgisch hardsteen (arduin)) voorzien van vloerverwarming, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, dubbel openslaande deuren, spots en een vaste kast.


Bijkeuken:

Plavuizen vloer (getrommeld Belgisch hardsteen (arduin)) voorzien van vloerverwarming, witgoedaansluitingen, keukenblok met koud en warm water en spots in plafond.


Eerste verdieping


Overloop:

Houten vloer en cv-opstelling (Nefit Smartline 2003).


Slaapkamer 1:

Dakkapel en houten vloer.


Slaapkamer 2 (ouder slaapkamer):

Groot (kunnen er ook 2 worden), houten vloer, dakkapel, spots en mooi uitzicht.


Toilet:

Zwevend en wastafel.


Tuin


Achtertuin:

Steiger, aan het water, houten berging en bestraat.


Details


Extra’s:

– Aan het water gelegen;

– Autoluwe straat;

– Beschermd dorpsgezicht;

– Geheel verbouwd;

– 2 slaapkamers met de mogelijkheid tot een derde;

– Elektra vernieuwd;

– Vloerverwarming;

– Authentieke details.