€ 259.900,-

Vor Den Eichen 15, Herkingen

Vor Den Eichen 15, Herkingen

Over deze woning

Makelaar
Sturm Makelaars
Aangeboden sinds
19-04-2021
Aantal keer bekeken
323

Kenmerken

Bouwjaar
2021
Perceelgrootte
4126
Inhoud
189
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

"Vor Den Eichen" biedt u een unieke kans om te investeren in uw eigen luxe appartement. Vanaf ieder balkon is er een prachtig en vrij uitzicht over het hele dal (Hoppecketal) en de ski- en wandelgebieden van de Sauerlandse gemeente Willingen.

Er zullen 9 vrijstaande huizen gebouwd worden met elk 3-5 appartementen, dit hangt af van de vraag uit de markt. Ieder huis heeft op straatniveau 4 eigen overdekte parkeerplaatsen. Vanwege de ligging op een berg is er voor een ontwikkelingsconcept gekozen waarbij de toegang tot de individuele wooneenheden onbelemmerd toegankelijk is. Dit wordt bereikt door een woning entree op straatniveau “Vor Den Eichen” en een centrale liftinstallatie met haltes op iedere verdieping.

Afhankelijk van de indeling in 3 of 5 appartementen worden er voor iedere wooneenheid een kelderruimte gerealiseerd met een oppervlakte van circa 9,5 m2 tot circa 23 m2. Als extra gezamenlijke ruimte wordt circa 23 m2 kelderruimte ingericht als een verwarmde en geventileerde ski opslagruimte.

De huizen worden energiezuinig gebouwd, zo is er blokverwarming aanwezig voor de verwarming, is er overal vloerverwarming en zijn de hout/aluminium kozijnen voorzien van 3-dubbele beglazing, hierdoor wordt de norm van KfW-55 behaald. Naast de normale drinkwaterleidingen wordt er eveneens een dienst waterleidingsysteem aangelegd, hiermee wordt het toilet doorgespoeld, de tuin besproeid en het verwarmingswater bijgevuld door het in de regenbakken opgevangen regenwater.

De appartementen zijn gelegen op korte (loop)afstand van vele diverse (sport)activiteiten:
- ski- en mountainbike route lift K1 op ca. 800 m.
- ski- en mountainbike lift Ettelsberg op ca. 1.000 m.
- ski- en wandelhut K1 op ca. 800 m.
- skilift Sonnenhand en Köhlerhagen ca. 800 m.
- zomerrodelbaan ca. 900 m.
- avonturenzwembad Willingen 1.500 m. (word momenteel gerenoveerd)
- ijsbaan Willingen
- stadscentrum ca. 1.800 m.
- klimhal ca. 800 m.
- kartbaan ca. 800 m.
- bowling ca. 800 m.

Ook zijn er diverse festivals en evenementen in Willingen
- motorbike festival
- muziekfestival 'Willingen Open Air'
- continental bike festival
- wereldcup skispringen

Bent u ook al enthousiast geworden? Neem dan contact op met een van onze makelaars, informeer naar de mogelijkheden en reserveer alvast uw keuze!

Locatie