€ 435.000,-

Stationsweg 3, 3247BW Dirksland

Stationsweg 3, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
12-10-2023
Aantal keer bekeken
300

Kenmerken

Soort woonhuis
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1870
Perceelgrootte
238
Woonoppervlakte
137
Inhoud
564
Aantal kamers
6

Omschrijving

Op loopafstand van het centrum wordt u deze ruime half vrijstaande woning in Dirksland aangeboden! Deze riante woning heeft een grote woonkamer, open keuken, een werk/slaapkamer en de badkamer op de begane grond en vier slaapkamers op de eerste verdieping. De woning is gelegen op een perceel van 238 m2.



INDELING

Begane grond:


De entreehal geeft toegang tot de woonkamer, de trapopgang en de werk/slaapkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een mooie laminaat visgraatvloer, shutters en een sfeervolle allesbrander met schouw. De ramen zorgen voor veel lichtinval. De bovenraampjes aan de voorzijde van de begane grond zijn mooie glas-in-lood ramen.

Vanuit de woonkamer loopt u naar de eetkamer, met aansluitend de open keuken. De prachtige hoekkeuken is voorzien van opbergruimte en diverse apparatuur: Boretti gasfornuis, afzuigkap, koel/vriescombinatie en vaatwasser. De schuifpui zorgt voor veel lichtinval en geeft toegang tot de ruime tuin.

Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u de deur naar de achtergelegen hal. Deze hal, met CV-ketel en witgoedaansluitingen, geeft toegang tot de badkamer, het toilet en de tuin. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en inbouwspots.

De werkkamer op de begane grond is vanuit de entreehal bereikbaar.  De kamer, voorzien van een laminaat visgraatvloer, is ook geschikt als bijvoorbeeld slaapkamer of hobbykamer.



Eerste verdieping:

De ruime overloop geeft toegang tot de overige vier slaapkamers, de trap naar de zolder en het toilet. De slaapkamers zijn vergroot middels een dakkapel en voorzien van een witte houten vloer. Eén van deze slaapkamers heeft aan één kant een grote vaste kast. Drie van de vier slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Eén van de slaapkamers aan de achterkant geeft toegang tot het dakterras. Het dakterras is gelegen op het zuidwesten. Het is hier heerlijk vertoeven.



Zolder:

De overloop op de eerste verdieping geeft door middel van een trap toegang tot de ruime zolder. 



Tuin, berging en schuur:

De ruime achtertuin, op het zuidwesten gelegen, is voorzien van bestrating, een pergola, gazon en borders met planten en bomen. In de tuin heeft u veel privacy. Direct achter de badkamer is een houten berging. Achter in de tuin vindt u de ruime schuur met zolder. De tuin is achterom bereikbaar. Achter de woning is een openbare parkeerplaats.



Bijzonderheden:

– Ruime woning

– Werk/slaap/hobbykamer en badkamer op de begane grond

– 4 slaapkamers op de eerste verdieping

– Dakterras

– Ruime zolder

– Schuur en berging

– Parkeervergunning voor parkeren in de straat