€ 259.000,-

Appartement begane grond, bouwnummer 1, 3255AM Oude-Tonge

Appartement begane grond, bouwnummer 1, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
06-04-2021
Aantal keer bekeken
161

Kenmerken

Woonoppervlakte
67
Inhoud
188
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Dit nieuwbouwproject brengt oud en nieuw samen. Op de locatie van bijna een hectare, was vroeger een boerderij te vinden. Deze sfeer proef je terug in de woning en de appartementen, waarbij de woning de boerderij presenteert en de acht appartementen de grote schuur. Met de speciaal aangelegde parkeerplaats, een eigen berging en uitzicht vanaf het balkon op de nieuwe wijk ‘Molenpolder’ heb je aan de appartementen aan de Molendijk een heerlijke woon- en leefruimte.

Praktische woongenot

Dit nieuwbouwproject bestaat uit één woning en acht appartementen. De appartementen zijn zeer energiezuinig en voldoen aan strenge energie-eisen. Ieder appartement beschikt over de hoogste isolatiewaarde en er wordt gebruik gemaakt van Infrarood verwarming. Bij de verkoop van zeven appartementen gaat de bouw van start. Naar verwachting zal de eerste paal in mei 2021 geslagen worden en is het mogelijk om een keuken naar wens te selecteren.

Jouw nieuwe thuisbasis

De appartementen aan de Molendijk zijn perfect voor starters, alleenstaanden en senioren. Met een grote slaapkamer en ruime woonkamer/keuken heb je een heerlijke leefruimte ter beschikking. Het balkon, bereikbaar via de openslaande deuren vanuit de woonkamer, verbindt het appartement met de natuur. De grote ramen in de woonkamer en slaapkamer zorgen daarnaast voor veel lichtinval. De berging biedt ruimte voor extra opslag waar iedereen wel raad mee weet!

Wonen in Oude-Tonge; natuur en randstad binnen handbereik

Oude-Tonge is een centraal gelegen dorp op Goeree-Overflakkee dat van alle gemakken is voorzien. In de dorpskern vind je een gezellige winkelstraat met, naast meerdere supermarkten ook veel detailwinkels zoals een slagerij bakkerij, boekhandel en postkantoor. Daarnaast heeft Oude-Tonge gezellige cafés, boetiekjes en vergeet ook zeker de haven niet die in de zomer het bruisend hart van het dorp vormt. Hier meert zowel bewoner als menig toerist haar boot aan.

Echte natuurliefhebbers hebben weinig argumenten nodig om op Goeree-Overflakkee te wonen. Zeker rondom Oude-Tonge vind je een rijke variatie aan natuurlandschappen. Zo vaar je vanuit de haven van Oude-Tonge eenvoudig naar de Zeeuwse wateren en de grote rivieren. Blijf je liever op het droge? Ook dan kun je genieten aan de heerlijke zoet- en zoutwaterstranden op Oostflakkee en zijn er ontelbaar veel fietsroutes. Pak je tweewieler en ontdek de schoonheden van het Grevelingenmeer en het Haringvliet, spot de flamingo’s in Nieuwe-Tonge en de fjordpaarden op de Slikken van Flakkee.

Strand en stad binnen handbereik

Goeree-Overflakkee is het meest zuidelijke eiland van de Zuid-Hollandse eilanden en grenst tegen Zeeland aan. Niet alleen het strand, maar ook het Grevelingenmeer zijn verweven met de sfeer die het eiland ademt. Vanaf Oude-Tonge ben je slechts 30 minuten verwijderd van de idyllische stranden aan de Brouwersdam. Waait de wind de andere kant op? Dan ben je binnen no-time in het hart van Rotterdam of Bergen op Zoom.