€ 600.000,-

Kerkstraat 7, 3245AK Sommelsdijk

Kerkstraat 7, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
22-01-2021
Aantal keer bekeken
179

Kenmerken

Bouwjaar
1656
Perceelgrootte
151
Woonoppervlakte
166
Inhoud
642
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Met gepaste trots mogen wij u dit exclusieve object aanbieden, gelegen in de Kerkstraat van Sommelsdijk. Het betreft twee voormalige woningen uit de 17e eeuw, omgetoverd in 2017 tot één onvoorstelbaar mooi woonhuis. Kosten nog moeite zijn gespaard, handwerk en oog voor details. Alleen het beste is hier goed genoeg. Van domotica tot een klimaatsysteem, van een geïntegreerd audio systeem tot een alarm aan werkelijk alles is gedacht. Alles is nieuw en optimaal geïsoleerd.

We nemen u graag mee naar binnen.....

Omschrijving
Via de entree stapt u de woonkeuken binnen in het rechter pand. Hier kijkt u uw ogen uit. Met het hoge plafond versiert met originele gipslijsten, de natuurstenen vloer met vloerverwarming, de gestucte wanden met hoge sierplinten, neuten en lijstwerk rond de kozijnen. De bourgondische keuken beslaat het gehele rechterpand en is o.a. voorzien van een stoer AGA-fornuis, geïntegreerd koffieapparaat, combi-oven, wijn klimaatkasten, koel/vries combinatie, Quooker en een ruim werkeiland met dubbele spoelbakken en aangrenzende eettafel. Aan de achterkant bevindt zich de toiletruimte en toegang tot de eerste achterplaats.

Vervolgens loopt u over de glazen plaat (gelaagd veiligheidsglas), glimlacht u naar uw wijncollectie in de eeuwenoude kelder onder u, schuift de en-suite deuren open en stapt de luxe living binnen, gelegen achter de linker voorgevel. Ook hier hoge plafonds met authentieke balken, natuurstenen vloer met vloerverwarming en een sfeervolle haard als eyecatcher in de ruimte. U heeft hier de mogelijkheid om verschillende zithoeken te creëren en deze ruimte geeft u via openslaande deuren toegang tot een besloten ‘’Amsterdamse stadstuin’’. De overhang van een authentieke magnolia boom en de uitstraling van de sfeervolle achtergevel geeft een ontspannen sfeer in deze aangelegde buitenruimte. Voorzien van gemetselde tuinmuur, keramische tegels, verlichting en afwatering.

Eerste verdieping
De woning heeft twee bovenverdiepingen met beide een eigen trapopgang. Op de eerste bovenetage vindt u een grote open ruimte met daarnaast de luxe badkamer. De badkamer is ingericht met dubbele wastafel met daarachter aan de ene kant het toilet en aan de andere kant de luxe inloopregendouche. Op deze ruimte bevindt zich de technische ruimte en inbouwkasten geheel in stijl. De tweede bovenetage is ingericht als open ruimte waar u gemakkelijk twee ruime slaapvertrekken naar eigen idee en inzicht kunt realiseren. Beide etages hebben de prachtig authentieke uitstraling vanwege de robuuste balkenstructuur. De stijl en het afwerkingsniveau is consequent doorgevoerd door de gehele woning. Deze woning is voorzien van alle comfort die u kunt wensen: airco, CO2 gestuurde klimaatregeling, alarmsysteem, domotica voor het gehele pand en een zeer gedetailleerde afwerking.

Een uniek object, een waanzinnig mooi woonhuis, een stuk historie. Een plek om verliefd op te worden en u thuis te voelen. Welkom in Kerkstraat van Sommelsdijk.

Tuin
Besloten achterplaats toegankelijk middels openslaande tuindeuren

Bijzonderheden
- Rijksmonument (huisnummer 7 & 9)
- Ouderwets vakwerk & handwerk in de restauratie
- Domotica
- Airco
- Geïntegreerde audio & TV
- Wijnkelder met ventilatiesysteem
- Hoogwaardig materiaalgebruik
- Unieke locatie

Dit unieke pand wordt u aangeboden door Bezuijen Bemiddeling en Van Alphen Makelaardij.

Locatie