€ 245.000,-

Bouwrecht vrije keus Goeree-Overflakkee 0, 3241AA Middelharnis

Bouwrecht vrije keus Goeree-Overflakkee 0, Middelharnis
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
04-10-2020
Aantal keer bekeken
211
Kenmerken
Perceelgrootte
5000
Omschrijving

Zó veel prachtige en uitgestrekte locaties op Goeree-Overflakkee, maar daar mag niet zomaar gebouwd worden, niet zonder een bouwrecht. Niet getreurd, wij hebben de oplossing!

Bezuijen Bemiddeling biedt aan: Een bouwrecht te gebruiken op Goeree-Overflakkee vanaf Stellendam Oostwaarts. Zie de plattegrond voor het toegestane gebied. Ter indicatie: Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan ’t Haringvliet, Stellendam. Of denk aan de buurtschappen Battenoord, Kranendijk, Langstraat, Stoof of Zuidzijde.

Droomt u ervan om uw perfecte woning te bouwen op een perceel waar dat niet vanzelfsprekend is? Bijvoorbeeld op een perceel grond wat u al heeft in het buitengebied en wat u graag zou willen gebruiken voor de nieuwbouw van een woning?

Het probleem is dat op die grond vaak geen bouwbestemming zit: u heeft dus geen bouwrechten voor de grond om deze als een bouwkavel te bebouwen met nieuwbouw. Dit bouwrecht geeft u het recht om een locatie zonder bouwbestemming alsnog geschikt te maken voor bebouwing. Zo krijgt u de kans om op een unieke locatie binnen op Goeree-Overflakkee uw droomhuis te bouwen. Let op, het betreft enkel het bouwrecht, dit is exclusief het perceel.

Zelf uw droomwoning (laten) bouwen, iets waar vele van dromen. Bezuijen Bemiddeling helpt graag bij het verwezenlijken hiervan! Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie