€ 349.500,-

Vissersdijk 12, 3241EC Middelharnis

Vissersdijk 12, Middelharnis
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
04-10-2020
Aantal keer bekeken
190
Kenmerken
Bouwjaar
1800
Woonoppervlakte
135
Inhoud
450
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Omschrijving

Zoekt u een uiterst stijlvolle woning met veel ruimte en een uniek uitzicht? Slechts zelden komt er zo'n bijzondere woning beschikbaar met een dergelijk hoog gehalte aan karakter, historische elementen en entourage. Met gepaste trots mogen wij u dit bijzondere, beeldbepalende pakhuis van meer dan 200 jaar oud, gelegen op een unieke locatie nabij de haven van Middelharnis aanbieden. Het bijzondere gebouw is verbouwd en opgedeeld in twee wooneenheden. Beide woningen zijn voorzien van een privé lift en hebben een privé parkeerplaats in de straat alsmede een berging. Huisnummer 12 is nog grotendeels naar eigen wensen in te richten.

INDELING
De begane grondvloer wordt (gedeeltelijk) verwarmd middels vloerverwarming. Entree; liftruimte, hal met trapopgang naar de eerste verdieping; royale slaapkamer; tweede slaapkamer; badkamer en-suite. De muren en vloer van de badkamer en toilet zijn reeds betegeld, de badmeubels dienen nog gemonteerd te worden.

De eerste verdieping is bereikbaar per trap en uiteraard ook met uw privé lift. Deze waanzinnige verdieping is naar eigen wens in te richten. Het is een gezellige, sfeervolle ruimte door het balkenplafond en het grote toograam.

De tweede verdieping is bereikbaar per trap of wederom met uw privé lift en bedoeld als living. De ruimte is wederom naar eigen wensen in te richten en heeft door de royale raampartijen veel natuurlijk licht en een geweldig uitzicht. De zonwering van de Velux ramen laten zich geheel elektrisch bedienen. Om het nog comfortabeler te maken is er ook een airconditioning.

Bent u op zoek naar naar een bijzondere deels-casco woning en wenst u geen zorgen over onderhoud van een tuin. Wij laten u graag kennismaken met dit bijzondere object.

* De plattegronden hebben betrekking op beide woningen (huisnummer 10 en huisnummer 12)

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie