€ 799.000,-

Arendsstraat 17 19-19A, Oude-Tonge

Arendsstraat 17 19-19A, Oude-Tonge
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
31-07-2020
Aantal keer bekeken
214
Kenmerken
Bouwjaar
1972
Perceelgrootte
709
Woonoppervlakte
359
Inhoud
1409
Aantal slaapkamers
7
Omschrijving

Eén compleet gerenoveerd wooncomplex met drie zelfstandige appartementen!


Het wooncomplex biedt u vele mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Hierbij moet u denken aan uw eigen woongenot en een financiële belegging met een hoger rendement dan dat u bij welke bank ook kunt krijgen. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden die dit pand u kan bieden zijn als volgt;


1. Gratis wonen! U trekt in één van de drie woningen en verhuurt de andere twee. Wat resulteert in geen woonlasten en uw hypotheek is uw spaarpotje voor de toekomst.

2. U kunt het complex deels gebruiken als mantelzorg woning en één appartement verhuren om de woonlasten te drukken.

3. Bed en Breakfest

4. Complete complex als investering gebruiken en compleet verhuren in de private sector en/of aan expats die werkzaam zijn in de Europoort.


Het wooncomplex is topografisch zeer strategisch gelegen. U moet zich beseffen dat de reistijd richting Rotterdam 35 autominuten is, begin van de Maasvlakte/Europoort 45minuten, Bergen op Zoom 25 minuten en Vlissingen 50 minuten.


Het wooncomplex ligt in de kern van het zeer moderne dorp Oude-Tonge. Op loopafstand heeft u een nieuw winkelcentrum met de benodigde winkelvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, w.o. supermarkten Albert Heijn, Aldi , Marskramer, Kruidvat, enz. Verder zijn de openbaar vervoer voorzieningen zeer goed georganiseerd d.m.v. een centraal busstation. Houdt u nog van een natje en een droogje dan bent u in Oude-Tonge op het goede adres met de gezellige haven met enkele horeca gelegenheden.


De drie zelfstandige appartementen variëren in grote van 145 m², 129 m² en 95 m² met een totaal bruto vloeroppervlakte van 359m². De appartementen zijn allen voorzien van een eigen huisnummer 17, 19 & 19a.


Er bevinden zich 2 appartementen op de begane grond en beschikken over een plavuizen vloer van het merk Preciosa, in deze 2 appartementen zit vloerverwarming. In de appartementen zijn hoogwaardig producten gebruikt w.o. een Siemens combi-oven, inbouw koffiemachine, inbouw stoomoven enz. enz. de badkamers zijn voorzien van Villeroy & Boch sanitair w.o. ook het gasten toilet. De royale achtertuinen beschikken over 2 blokhutten en een dubbele garage en zijn op het zuidwesten gesitueerd. 1 van de appartementen beschikt zelfs over een serre van 6 x 3 meter met glazen schuifwanden zodat u eerder van het voorjaar kan genieten en langer van het najaar.


Het grootste appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een enorm dakterras van maar liefst 85m², 4 ruime slaapkamers, een zeer grote zolderverdieping waar u zo nog 3 slaapkamers kunt situeren en ook zit hier een berging/blokhut bij.

Alle appartementen zijn toegankelijk via een eigen voordeur aan de straatzijde en hebben allemaal eigen aansluiting op het gas, water en elektra.

Het pand is recent gerenoveerd en beschikt over kunststof kozijnen v.v. dubbele beglazing (HR++ glas) en o.a. Villeroy & Boch sanitair. De technische staat van het pand is goed.


Begane grond


Arendsstraat 17:

Appartement 1 (eerste verdieping):

Entree, woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer, toilet, dakterras en grote zolderverdieping.

Gebruiksoppervlakte wonen: 129m²

Gebouw gebonden buitenruimte 85m² (dakterras)

Externe bergruimte: 9m²


Arendsstraat 19:

Appartement 2 (begane grond):

Entree, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en serre.

Gebruiksoppervlakte wonen: 145m²

Externe bergruimte: 45m² incl blokhut

Tuin: ca. 302m²


Arendsstraat 19A:

Appartement 3 (begane grond):

Entree, woonkamer, keuken, 1 slaapkamer, badkamer, wasruimte.

Gebruiksoppervlakte wonen: 95m²

Externe bergruimte: 9m²

Tuin: ca. 135m²


Het complex wordt als 1 geheel aangeboden en de appartementen worden niet separaat verkocht. De verhuurmarkt in Oude-Tonge is goed. Er is veel vraag naar huurwoningen/appartementen en er is weinig aanbod. In Oude-Tonge zijn recent een nieuwbouwwijk en een appartementencomplex (koop) opgeleverd. Dit geeft een enorme boost aan het dorp waardoor de dorpsvoorzieningen zijn gewaarborgd.


Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Aangeboden door
Krieger & Witte Makelaars

Sperwer 1
3245VP Sommelsdijk
0187 21 80 08
info@kwmakelaars.nl
http://www.kwmakelaars.nl

Locatie