€ 849.000,-

Tramweg 15, 3255MB Oude-Tonge

Tramweg 15, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Sturm Makelaars
Aangeboden sinds
28-07-2020
Aantal keer bekeken
1348

Kenmerken

Bouwjaar
1996
Perceelgrootte
2505
Inhoud
800
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Omschrijving

Veelzijdig object bestaande uit een ruime woning met garage en een bedrijfsruimte van 300 m2 op een perceel eigen grond van 2.505 m2 op het bedrijventerrein Tonisseweg te Oude-Tonge (goed bereikbaar vanaf de N59 en het openbaar vervoer). De bedrijfsruimte en het omliggende terrein zijn nu in gebruik (en bekend) als Sauna en Wellness Cleopatra. De huidige eigenaren bieden het gehele complex te koop aan, ideaal bezien inclusief het sauna-/wellnessbedrijf maar er zijn volop mogelijkheden voor andere bestemmingen. Bij overname van het sauna-/wellnessbedrijf kunt meteen beginnen (eventueel met begeleiding), er is een fijne klantenkring die de ambiance en de kleinschaligheid erg waarderen. Kopers met andere ambities kunnen wel profiteren van de aanwezigheid van de sauna/wellness en naar wens het opleverniveau afspreken met de eigenaren.

Woning
De in de jaren ’90 gebouwde vrijstaande woning is op alle fronten ruim te noemen, naast de woonkamer, keuken en eethoek zijn er maar liefst 5 extra kamers voor slapen, werk of hobby. Ook de badkamer en de binnendoor bereikbare garage zijn ruim, op de zolders van de woning en de garage (beiden bereikbaar via een vaste trap) kunt u alles kwijt dat u niet dagelijks nodig heeft.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte betreft een loods welke volledig is verbouwd tot wellness center, de footprint van het gebouw is ruim 300 m2 en door de verdieping is het totale oppervlakte bijna 600 m2. U vindt er een Finse sauna, Turkse stoomsauna, een infraroodsauna, whirlpool, voetbad, relaxruimtes, massageruimtes en restaurant met keuken en overige ruimte voor opslag en technische installaties.

Buitenruimte
De buitenruimte bevindt zich tussen de woning en de bedrijfsruimte en is afsluitbaar. Er is een zwembad van 40 m2, buitenwhirlpool, een barrelsauna, voldoende terrasruimte en een overkapping met douche- en relaxruimte.
Voor de woning ligt een ruime, groene voortuin met royale oprit, voor de bedrijfsruimte ligt een parkeerterrein voor circa 10 auto’s. Het geheel wordt van de straat afgescheiden door een fraai sierhekwerk met kolommen.

Bestemming
De aanduiding in het bestemmingsplan (cultuur en ontspanning) is aangepast aan het huidige gebruik. Andere bestemmingen zijn echter ook mogelijk, de makelaar informeert u hierover graag nader.

Locatie