€ 625.000,-

Dirkdoensweg 4, 3253AE Ouddorp

Dirkdoensweg 4, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Tanis & Akershoek Makelaardij
Aangeboden sinds
29-03-2024
Aantal keer bekeken
305

Kenmerken

Soort woonhuis
Geschakelde woning
Bouwjaar
1977
Perceelgrootte
400
Woonoppervlakte
147
Inhoud
539
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Waanzinnig mooi & luxe verbouwde geschakelde woning in het centrum van Ouddorp!

Ontdek de charme van deze riante en instapklare woning met carport, besloten tuin, berging en veranda...
Met stijlvolle details en een warme sfeer biedt deze woning met o.a. een woonkamer en suite, woonkeuken met luxe keukenopstelling en speelkamer/kantoor op de begane grond en 3 slaapkamers en recent vernieuwde badkamer op de verdieping een unieke combinatie van ruimte en modern comfort.

INDELING 
 
BEGANE GROND:
Betreed de entreehal via de zijgevel met trapopgang naar de verdieping met praktische bergruimte onder de trap. De aanwezige toiletruimte is modern uitgevoerd en voorzien van een wandcloset met fonteintje. 

Ervaar de gezelligheid in de sfeervolle woonkamer en suite aan de voorzijde. De sfeer wordt versterkt door de aanwezig haard, inbouwspots in het verlaagde plafond, pvc vloer en warme kleurstelling op de wanden.

Geniet van het samenkomen in de stijlvolle woonkeuken met riante aanbouw, dakvenster, terrasdeuren naar de achtertuin en plavuizenvloer waaronder vloerverwarming. De luxe keukenopstelling met houten kastfronten is hierbij voorzien van een inductiekookplaat, afzuigschouw, combioven, koffie- en vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en quooker.

Ontdek de gebruiksmogelijkheden van de naastgelegen kamer. Deze ruimte beschikt eveneens over een deur naar de tuin, pvc vloer en biedt een mooie ruimte voor kantoor aan huis, speel- of extra slaapkamer.

Optimaal gemak in de bijkeuken aan de voorzijde, compleet met een handige kastenwand, witgoedaansluitingen, waterontharder, uitgebreide meterkast en luik naar de bergzolder.

1E VERDIEPING:
De bovenverdieping verwelkomt u met een ruime overloop, leidend naar de slaapkamers en badkamer.

In totaal zijn er 3 slaapkamers, allen met eenzelfde pvc vloer en elektrisch bedienbare rolluiken. Aan de achterzijde bevindt zich een royale slaapkamer tot nokhoogte over de gehele breedte van de woning met fraaie inbouwkasten. De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de voorzijde. Perfect voor een gezin met kinderen, gasten en/of als kantoorruimte.

De verdieping wordt compleet gemaakt door de recent vernieuwde én vergrootte badkamer. Deze is geheel betegeld, en luxe ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en 2e toilet.

Daarnaast is een ruim bemeten bergzolder aanwezig, welke extra opslagruimte biedt. Een praktische toevoeging aan het huis.

TUIN:
De voortuin biedt naast de groenstroken met cortenstaal de mogelijkheid om te parkeren onder de carport op eigen terrein. De achtertuin heeft een gunstige vrije ligging en is strak aangelegd met een gazon, borders en terrassen en voorzien van een beregeningsinstallatie. De houten berging biedt voldoende plaats voor de (tuin)gereedschappen, waarbij u onder de veranda heerlijk kunt genieten tot zonsondergang.

ALGEMEEN: 
- Riante geschakelde woning in het centrum van Ouddorp
- Gelegen op een perceel van 400 m2 eigen grond
- Voorzien van dubbele beglazing, dak-, muur- en vloerisolatie
- Voorzien van 20 zonnepanelen (2023)
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. CV-combiketel 
- Vloerverwarming in woonkeuken
- Luxe keuken en recent vernieuwde badkamer
- Kantoor/speelkamer op begane grond en 3 slaapkamers op verdieping
- Voorzien van beregeningsinstallatie
- Oplevering in overleg.