€ 575.000,-

Anna Bijnspad 28, 3241DP Middelharnis

Anna Bijnspad 28, Middelharnis
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
28-05-2020
Aantal keer bekeken
125
Kenmerken
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
173
Inhoud
734
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Omschrijving

Als ‘kroon’ op De Westplaat Residentie vindt u 2 riant opgezette, luxe uitgevoerde penthouses. Deze loftwoningen met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 173 m² bieden u een zee van ruimte. De woningen met een nokhoogte van 4,5 meter zijn op te delen in twee zijden. Vanuit de entree bevindt zich aan de ene zijde het riante leefgedeelte met woonkamer en de keuken en alle ruimte voor een grote eethoek. De dakkapellen in de living zorgen voor een lichte en speelse uitstraling. Aan de andere zijde van de entree bevinden zich 3 grote slaapkamers; waaronder de nokhoge master bedroom van maar liefst 28,5 m². Naast een grote en compleet ingerichte badkamer beschikt de woning ook over een aparte toilet. Vanuit de woonkamer en de master bedbroom heeft u een ongekend uitzicht over de omgeving.

De woningen beschikken onder andere over vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en een zeer energiezuinig verwarmings- en ventilatiesysteem. Beide woningen zijn voorzien van eigen 19 PV-panelen, dat maakt de penthousen bijzonder energiezuinig wat resulteert in een zeer lage elektrarekening voor de toekomstige bewoners. De penthouses hebben de beschikking over een inpandige garage van ruim 20 m² met elektrische garagedeur.

Wilt u de mogelijkheid hebben om buiten te kunnen zitten, maar niet het onderhoud van een tuin? Met een riant terras op de zuidkant, geniet u van ‘s ochtends tot ‘s avonds van de zon.

Anna Bijnspad 30 Middelharnis is ingericht als modelwoning en bevindt zich aan de westzijde van de Residentie. Deze woning is beschikbaar voor € 625.000,- v.o.n. Deze woning is uitgevoerd met een luxe keuken voorzien van de modernste apparatuur. Daarnaast is de woning voorzien van een fraaie eiken look PVC-vloer in visgraatmotief.

Anna Bijnspad 28 Middelharnis zal casco opgeleverd worden en bevindt zich aan de oostzijde van de Residence. Deze woning is beschikbaar voor € 575.000,- v.o.n.

Voor de indeling van de woningen wordt verwezen naar de plattegrond die bij de advertentie is vermeld.

Wij nodigen u uit om deze woning(en) vrijblijvend te bezichtigen. Alleen door deze woningen in werkelijkheid te bekijken ervaart u de ruimte en kunt u een goed beeld schetsen van wat het u te bieden heeft. Om hier te wonen, is een privilege.

Aangeboden door
Struijk & Struijk Makelaardij

Langeweg 2A
3241 KA Middelharnis
0187 47 02 72
info@struijkstruijk.nl
http://www.struijkstruijk.nl

Locatie