€ 350.000,-

Bij de Stadspoort Woning 16 0, 3252BR Goedereede

Bij de Stadspoort Woning 16 0, Goedereede
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
28-05-2020
Aantal keer bekeken
78
Kenmerken
Perceelgrootte
161
Omschrijving

Bij de Stadspoort

8 APPARTEMENTEN
4 EENGEZINSWONINGEN
11 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN

Direct naast het historische centrum van Goedereede komt ‘Bij de Stadspoort’. Een karakteristiek nieuwbouwproject dat bestaat uit eengezinswoningen, appartementen en levensloopbestendige woningen met een bad- en slaapkamer op de begane grond. ‘Bij de Stadspoort’ verrijkt Goedereede met haar charmante architectuur en groene, ruime opzet. Speciaal voor mensen met moderne woonwensen.

KLEINSCHALIG NIEUWBOUWPROJECT MET EEN BREED AANBOD VAN MODERNE WONINGEN?

De Langen & van den Berg heeft ‘Bij de Stadspoort’ ontwikkeld en gaat het plan ook bouwen. De bouwstijl laat zich het beste omschrijven als ambachtelijk en met oog voor detail. Ramen met houten kozijnen en roedes, goten voorzien van oud-Hollandse details, een zinken hemelwaterafvoer en mooie rollagen in het metselwerk. De indeling van de woningen is ruim en modern.

DE ARCHITECTUUR SLUIT AAN OP DE BESTAANDE BEBOUWING VAN GOEDEREEDE?

U komt ‘Bij de Stadspoort’ binnengereden via de Tramlijnweg. Er zijn twee toegangen. De ene is een doodlopende weg die leidt naar de privéparkeerplaatsen van de eengezinswoningen en appartementen. De andere weg loopt rond een groen plantsoen waar een speelvoorziening komt. Er zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig. ‘Bij de Stadspoort’ voegt zich met de lage goten en hoge kappen met rode keramische dakpannen naadloos tussen de bestaande bebouwing.

DUURZAME INVESTERING VOOR NU EN VOOR LATER

Met uw nieuwe woning in het kleinschalige nieuwbouwproject ‘Bij de Stadspoort’ geniet u dagelijks van het comfort en bent u klaar voor de toekomst! De woningen zijn gasloos en dat betekent dat u op de toekomst bent voorbereid.

ENERGIENEUTRAAL EN COMFORTABEL WONEN

Alle woningen worden energiezuinig uitgevoerd met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,0. De energie die de woning verbruikt, wordt zelf opgewekt. De energie die u zelf verbruikt, neemt u nog wel af bij een energieleverancier. Het resultaat is een veel lagere energierekening. De hoogwaardige isolatie zorgt voor een heel comfortabele woonbeleving.

VLOERVERWARMING EN DUURZAME LUCHTWARMTEPOMP

De verdiepingshoogte van 2,60 meter is aangenaam en u geniet van comfortabele vloerverwarming op de begane grond. In de appartementen heeft u overal vloerverwarming, behalve bij de maisonnette. Daar wordt de slaapverdieping verwarmd met elektrische verwarming. De vloerverwarming en de warmwatervoorziening gebeurt niet meer via een cv-ketel maar een duurzame luchtwarmtepomp.

VERKOOPPROCEDURE
Vanaf maandag 27 januari ligt de verkoopdocumentatie, prijslijst en het inschrijfformulier voor u klaar bij ons op kantoor. U heeft tot vrijdag 7 februari aanstaande 17:00 uur de tijd om uw inschrijfformulier op te stellen en in te leveren. U wordt voor donderdag 20 februari telefonisch of schriftelijk op de hoogte gesteld van de uitslag van de toewijzing.

Op www.bijdestadspoort.nl meer impressies, uitgebreide omschrijvingen, plattegronden en een woningzoeker voor actuele aanbod.

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie