€ 350.000,-

Westdijk 15 a, 3244BM Nieuwe-Tonge

Westdijk 15 a, Nieuwe-Tonge
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
10-03-2020
Aantal keer bekeken
238
Kenmerken
Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1962
Perceelgrootte
475
Woonoppervlakte
144
Inhoud
996
Aantal kamers
4
Omschrijving

Aan de Westdijk gelegen, wordt u deze te renoveren woning met 5(!) garages en een werkplaats op de begane grond, te koop aangeboden. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping.INDELING

Eerste verdieping:


Aan de voorkant van de woning is de voordeur via een trap bereikbaar. De hal, met het toilet en de trap naar de zolder, geeft toegang tot 2 slaapkamers en de keuken. Beide slaapkamers hebben 1 of meerdere vaste kasten. De grootste slaapkamer geeft toegang tot de badkamer, welke ook vanuit de keuken bereikbaar is. De dichte keuken is voorzien van een ruime hoekopstelling, met een kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Hier vandaan zijn de woonkamer, de bijkeuken en de 3e slaapkamer bereikbaar. De woonkamer heeft aan 3 zijden grote ramen, welke voor veel lichtinval zorgen. De bijkeuken bevindt zich achter de keuken en grenst aan het dakterras. Hier is ook een trap om buitenom naar de begane grond te lopen.Tweede verdieping:

Via de hal, op de eerste verdieping, is met een vaste trap de zolder te bereiken. Hier is veel bergruimte te vinden, maar er is ook de mogelijkheid voor het realiseren van een kantoor, hobbyruimte of 4e slaapkamer.Schuur/garage:

Op de begane grond van de woning, bevinden zich 2 schuurtjes, 5 aparte garages en een werkplaats. Deze ruimtes zijn heel geschikt voor een ZZP-er of bijvoorbeeld een auto-liefhebber. Op de eerste verdieping is aan de achterkant het dakterras te vinden, gelegen op het zuidwesten. Hier aan grenzend vindt u een schuur.   Bijzonderheden:

– Woongedeelte op eerste verdieping

– 3 slaapkamers

– Dakterras

– Werkplaats en 5 aparte garages

Aangeboden door
Van Rossum Makelaardij

Doetichemsestraat 3
3241 AA Middelharnis
0187 48 63 43
info@vrmakelaardij.nl
http://www.vrmakelaardij.nl

Locatie