€ 150.000,-

Tuinstraat 78, 3247CC Dirksland

Tuinstraat 78, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
22-10-2019
Aantal keer bekeken
1034

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
137
Woonoppervlakte
70
Inhoud
225
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

WAT EEN PLAATJE! Uitgebouwde, sfeervolle tussenwoning met voor- en achtertuin (10 meter diep!) gelegen aan de Tuinstraat te Dirksland. De voorgevel is voorzien van luiken. Er zijn twee slaapkamers aanwezig plus ruimte voor een werkplek.

Indeling

Begane grond

Hal met trapopgang en meterkast. Woonkamer met houtkachel, laminaatvloer en sfeervolle shutters voor de ramen. Toog naar keuken met L-vormige opstelling voorzien van combimagnetron (2019), gaskookplaat en afzuigkap.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot een tussenhal van waaruit de badkamer en een separaat toilet bereikbaar zijn. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een wastafelmeubel en een handdoekenradiator. Hier is vloerverwarming aanwezig.

1e verdieping

Deze verdieping is praktisch ingedeeld. De overloop wordt momenteel gebruikt als slaapgelegenheid, maar zou ook heel goed als werkplek kunnen dienen. Verder zijn er nog twee slaapvertrekken aanwezig, waarvan één met een deur naar het platte dak. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en er is bergruimte aanwezig achter knieschotten.

Tuin

Ruime achtertuin met twee bergingen. Er is nog een heus tras aanwezig met een in werking zijnde waterpomp. De tuin is geheel omheind en heeft een poort naar het achterliggende parkeerterrein. Ook de voortuin (op het zuiden) is een heerlijke plek om even van de zon te genieten.

Algemeen:

- Gelegen op 137 m² eigen grond;

- Totale woonoppervlakte ca. 70 m²;

- Totale inhoud ca. 225 m³;

- Bouwjaar ca. 1910;

- CV-ketel bouwjaar 2014;

- Combimagnetron sept. 2019;

- Voldoende parkeergelegenheid achter het huis;

- Het betreft een vaste prijs.

Meer info? Een bezichtiging inplannen? Bel of mail ons.

Locatie