€ 500.000,-

Westdijk 10, 3244BM Nieuwe-Tonge

Westdijk 10, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
25-04-2024
Aantal keer bekeken
101

Kenmerken

Bouwjaar
1937
Perceelgrootte
492
Woonoppervlakte
199
Inhoud
1010
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Zoek jij een woning waar je je air b&b, eigen winkel, kantoor of praktijkruimte aan huis hebt? Of een fijne ruime woning.
Deze zeer royale en statige woning, gelegen aan de Westdijk 10 Nieuwe-Tonge, biedt alles wat een ondernemend gezin nodig heeft. Met zijn karakteristieke bouwjaar uit 1937 ademt deze woning sfeer en gezelligheid.
Achter de woning ligt een royale tuin met parkeergelegenheid voor uw camper, caravan of boot.
Er is een inpandige garage en een ruim dakterras.
Gelegen in het gezellige Nieuwe-Tonge, biedt dit huis de balans tussen rustig wonen en een goede bereikbaarheid van voorzieningen. De omgeving is ideaal voor gezinnen, met diverse scholen, speelplaatsen en een supermarkt op loopafstand. Bovendien bevindt zich de prachtige natuur en Grevelingenmeer op steenworp afstand. Geniet van mooie wandelingen langs het water en ontspan in de groene omgeving.

Omschrijving
Bij binnenkomst tref je de trap naar de eerste verdieping en een toilet aan. In het portaal is toegang tot een kantoorkamer/praktijkruimte of een slaapkamer. Rechts stap je de ruime woonkamer in met aansluitend de keuken. De open keuken is voorzien van zwart hoogglans kastdeurtjes, diverse inbouwapparatuur en een gezellige bar. Door de keuken stap je een hal in die je leidt naar een grote bonus ruimte, deze ruimte biedt je meerdere mogelijkheden en is vanaf de voorkant toegankelijk. Een tweede woonkamer, een air b&b, een kantoor of praktijkruimte aan huis of misschien vindt je het fijn om er een slaapkamer en badkamer van te maken.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met maar liefst 4 slaapkamers, ideaal voor groeiende gezinnen. De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een ligbad, douchcabine en toilet voor ultiem comfort

Tweede verdieping
De zolder, bereikbaar via een luik met een losse trap, biedt extra opbergruimte voor al je spullen

Overige verdiepingen
In het souterrain bereikbaar via een deur in de keuken, vind je een handige berging met washok en een inpandige verwarmde garage met water en elektra/krachtstroom. Aan het souterrain zit een ruime overkapping.

Balkon
Tijdens zonnige dagen stap je zo het grote terras op om te genieten van een panoramisch uitzicht over het polderlandschap met een trap naar de tuin.

Bijzonderheden
- Perceeloppervlakte van 492,00 m2
- 4 slaapkamers
- Garage, parkeerplaats voor meerdere auto’s
- Je camper, boot of caravan aan huis
- Winkel, kantoor of praktijkruimte aan huis.
- Nieuwe kozijnen (winkelruimte).
- Rolluik op zonne-energie aan de voorkant(woonkamer.
- Houtkachel

Deze woning is ideaal voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en gezellige plek om te wonen. Met voldoende slaapkamers en buitenruimte is dit de perfecte plek om herinneringen te maken en te genieten van het gezinsleven.

Locatie