€ 330.000,-

Mariniersweg 59, 3255VE Oude-Tonge

Mariniersweg 59, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
17-01-2023
Aantal keer bekeken
1121

Kenmerken

Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
362
Woonoppervlakte
148
Inhoud
485
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een woning met veel ruimte, zowel binnen als buiten? Deze instapklare drive-in woning beschikt over een tuinkamer met bar, een ruime living, drie slaapkamers en een fantastische achter- en zijtuin.

De woning is gelegen op een ruim perceel van 362 m² eigen grond en beschikt over parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein.

Indeling begane grond: entree met trapopgang, trapkast met meter en CV-opstelling; kantoorruimte in de voormalige garage met dubbele deuren naar oprit; tuinkamer met keukenopstelling met bar en witgoedaansluiting en deur naar tuin.

Op verdieping: overloop met toilet; lichte, sfeervolle woonkamer aan achterzijde met pelletkachel, leistenenvloer en uitbouw aan achterzijde met lichtvensters; open keuken aan voorzijde met keukenopstelling in U-vorm (2018) voorzien van warmwaterboiler, diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar zonnig balkon.

Tweede verdieping: overloop met toiletruimte. De grote slaapkamer aan de voorzijde en de twee slaapkamers aan de achterzijde zijn allen voorzien van recent geplaatste rolluiken (2020). De badkamer beschikt over een douche, ligbad, wastafel en designradiator. Op de gehele verdiepingsvloer (m.u.v. badkamer) ligt een laminaatvloer.

De woning is goed geïsoleerd en voorzien van onderhoudsarme kunststof ramen en kozijnen waarin HR++ glas.

De tuin is heerlijk ruim en heeft genoeg plek voor meerdere terrassen met zowel schaduw als zon. Ook is er een vijver en staat er een houten berging met fijne tuinkamer.

Onze digitale brochure is te vinden op mariniersweg59.nl. Hierop vindt u belangrijke documentatie, het volledige presentatiepakket én diverse handige tools.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1975

- Perceeloppervlakte 362 m² eigen grond

- Woonoppervlakte 148 m² (conform meetrapport)

- Gebouwgebonden buitenruimte 13 m² (conform meetrapport)

- Externe bergruimte 4 m² (conform meetrapport)

- Inhoud 485 m³ (conform meetrapport)

- CV-installatie (Remeha 2020)

- Zonnepanelen 8 stuks (2020)

- De woning is geheel voorzien van recent geplaatste rolluiken, screens of buitenzonwering (2020)

- Eind 2022 zijn beide trappen voorzien van vloerbedekking

- In 2022 zijn er boven en beneden nieuwe radiatoren bevestigd

- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.