€ 399.500,-

Molenstraat 2, 3255AN Oude-Tonge

Molenstraat 2, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
31-07-2023
Aantal keer bekeken
1245

Kenmerken

Bouwjaar
1927
Perceelgrootte
389
Woonoppervlakte
141
Inhoud
587
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Soms komen unieke panden voorbij. En ja, deze is er zo een. Deze vrijstaande woning is keurig onderhouden, beschikt over een royale tuin en is recent aangepakt met onder andere een nieuwe badkamer, toilet en keuken. De woning beschikt over diverse karakteristieke details welke het huis extra sfeervol maakt. Dus ben jij op zoek naar een unieke, instapklare woning? Laat je verrassen en neem direct contact op voor een bezichtiging!

Het geheel ligt op een ruim perceel van 389 m² eigen grond en bevindt zich op loopafstand het winkelcentrum, haven en poldergebied met loop- en fietsroutes.

Indeling begane grond: hal/entree met meterkast en vaste kast met Cv-installatie; ruime en sfeervolle woonkamer met kastruimte en open verbinding tot uitbouw aan achterzijde; onlangs vernieuwde keuken welke beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur; bijkeuken met vaste kast met witgoedaansluiting en entree tot aangebouwde, stenen schuur met spoelbak, Cv-installatie en bergruimte op zolder. De entree geeft tevens toegang tot de schitterende badkamer met inloopdouche en wastafel en separaat toilet met fonteintje.

Op verdieping:

Via de overloop bereikt u de opbergkast en drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer beschikt over een wastafel en twee over vaste kastruimte.

De woning beschikt over een diepe en gezellige achtertuin op het westen, met twee overkappingen en meerdere leuke plekken om te kunnen genieten van zowel zon als schaduw.

Onze digitale brochure is te vinden op molenstraat-2.nl. Hierop vindt u belangrijke documentatie, het volledige presentatiepakket én diverse handige tools.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1927

- Woonoppervlakte 141 m² (conform meetrapport)

- Overige inpandige ruimte 36 m² (conform meetrapport)

- Inhoud 587 m³ (conform meetrapport)

- Perceeloppervlakte 389 m² eigen grond

- Cv-installatie voor woonhuis en inpandige berging

- Voorzien van zonnige achtertuin met diverse zithoeken

- De woning is geheel voorzien van hardhouten ramen en kozijnen waarin dubbele beglazing

- Aan een doodlopende straat gelegen

- Voorzien van diverse karakteristieke details zoals originele trap met siersmeedhekwerk en stucmarmeren toog

- Op circa 30 autominuten afstand van Rotterdam en Breda

- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.