€ 732.000,-

Kabbelaarsbank Residence Penthouses 0, 3253ME Ouddorp

Kabbelaarsbank Residence Penthouses 0, Ouddorp
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
21-08-2019
Aantal keer bekeken
197
Kenmerken
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
103
Inhoud
370
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Omschrijving

Project Residence Kabbelaarsbank Ouddorp

Op een prachtige locatie met uitzicht op de Noordzee, het Grevelingenmeer, de Marina Port Zélande, de duinen en de Brouwersdam bevindt zich dit gerenoveerde luxe afgewerkte en kleinschalige appartementencomplex genaamd 'Residence Kabbelaarsbank' te Ouddorp! Deze locatie is enorm populair onder toeristen en dan ook omgeven door vele toeristische trekpleisters. Zo is het dé omgeving voor waterliefhebbers en watersporters.

De appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van compleet en zeer luxe interieur. Ieder appartement is uniek te noemen. De appartementen zijn bijna allen reeds opgeleverd en ingericht. U kunt de appartementen aanschaffen voor eigen recreatief gebruik, voor interessante rendementen of een combinatie ervan is ook zeker mogelijk! Diverse appartementen worden nu al verhuurd via BHVK Leisure.

Het complex heeft in totaal 6 appartementen, 4 studio's en 2 penthouses.

Onder het complex bevindt zich de parkeergarage en bergingen per appartement. Via de hoofdingang komt u de hal binnen met het trappenhuis en de lift.

Alle appartementen zijn voorzien van minimaal 2 slaapkamers, een luxe badkamer en keuken en een terras/balkon. De penthouses zijn voorzien van drie slaapkamers, een etage, een luxe keuken en badkamer en een zeer ruim balkon. De studio's zijn ook ieder uniek en gelegen op de begane grond. De appartementen zijn gelegen op erfpachtgrond. Het erfpachtcontract loopt tot 2086 en is tot 2043 afgekocht.

PENTHOUSES:
Kabbelaarsbank 1K (tweede en derde etage) – Woonoppervlak 117 m² - Dakterras 33 m² - Inhoud 431 m³ - Parkeerplaats JA – Berging JA - € 785.000 v.o.n. (incl. BTW)

Kabbelaarsbank 1L (tweede en derde etage) – Woonoppervlak 103 m² - Dakterras 30 m² - Inhoud 369 m³ - Parkeerplaats JA – Berging JA - € 732.000 v.o.n. (incl. BTW)

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neemt u gerust contact op met één van de makelaars! Het project is in gezamenlijke verkoop met Bezuijen Bemiddeling en Delta Makelaardij. Of kijk op de Funda pagina Kabbelaarsbank Residence:

https://www.funda.nl/nieuwbouw/ouddorp/project-86781366-residence-kabbelaarsbank-ouddorp/

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie