€ 335.000,-

Molendijk 56, 3243AM Stad aan 't Haringvliet

Molendijk 56, Stad aan 't Haringvliet

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
02-08-2019
Aantal keer bekeken
510

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1934
Perceelgrootte
490
Woonoppervlakte
118
Inhoud
373
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

S F E E R V O L wonen in Stad aan ’t Haringvliet! Deze vrijstaande woning beschikt over alle eigenschappen die van een huis een thuis maken. Een gezellige woonkeuken waar je tot laat nog aan tafel zit, een besloten tuin om in alle privacy heerlijk buiten te genieten, zomaar wat zaken die er toe doen.

Aan de voorzijde van het huis, op eigen terrein, is voldoende parkeergelegenheid voor 3 auto’s. Ook is er een garage aanwezig.

Indeling

Begane grond:

Entree met trapopgang en toiletruimte. Gezellige woonkamer met houten vloerdelen en kast met kelder (prima geschikt als wijnkelder). Op de overgang van woonkamer naar keuken is een houtkachel, er kan dus vanuit beide ruimtes gebruik van worden gemaakt . Woonkeuken met houten vloerdelen, keukenopstelling van Ardi keukens met composiet werkblad, Falcon gasfornuis (5-pits) met 2 ovens en een gril, afzuigschouw, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Er is een elektrisch rolluik aanwezig.

Een deel van de woonkamer kan, wanneer gewenst, worden gesepareerd van de woonkamer zodat er een werkkamer ontstaat. Vanuit deze ruimte is de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger bereikbaar, hier heeft de cv-ketel een plekje gekregen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:

3 ruime slaapkamers met laminaatvloer, waarvan 1 met inloopkast en vlizotrap naar bergzolder. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. De badkamer beschikt over een ligbad, een douchecabine, een 2e toilet, een dubbele wastafel met meubel, een verlichte spiegel en een designradiator.

Garage:

De garage (6.00 x 3.80 m) beschikt over een dubbele deur die kan worden geopend om de auto binnen te rijden. Ook is er een loopdeur aanwezig. Er is daglichttoetreding.

Tuin:

De tuin biedt veel privacy en is geheel omheind. Er is een houten berging aanwezig van 3.00 x 2.50 m.

Afmetingen:

Zie plattegrond voor afmetingen per vertrek.

Algemeen:

- Gelegen op 490 m² eigen grond;

- Totale woonoppervlakte ca. 118 m²;

- Totale inhoud ca. 373 m³;

- Bouwjaar 1934;

- Tuin op het westen;

- 3 slaapkamers;

- woonkeuken;

- parkeergelegenheid op eigen terrein.

Meer info? Een bezichtiging inplannen? Bel of mail ons.

Locatie