€ 695.000,-

Poldersbos 8, 3253MV Ouddorp

Poldersbos 8, Ouddorp
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
19-07-2019
Aantal keer bekeken
91
Kenmerken
Bouwjaar
1969
Perceelgrootte
795
Woonoppervlakte
108
Inhoud
350
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Omschrijving

Deze vrijstaande recreatiewoning op Poldersbos 8 is dit jaar (2019) uitgebouwd en compleet in stijl vernieuwd. Het heeft geresulteerd in dit uiterst sfeervolle vakantiehuis op steenworp afstand van de duinen en het prachtige strand. Een strand waar u nog in alle rust kunt genieten. De woning is deels met Fraké Noir (Loofhout) afgewerkt en deels geverfd, daarnaast is ook het dak volledig vernieuwd. Ook van binnen is de gehele woning vernieuwd, het is werkelijk prachtig geworden!

INDELING WONING
De heerlijke lichte woonkamer is een plaatje om te zien met grote raampartijen (met HR glas door de gehele woning) en zicht op het buitenterras en de tuin. Op de vloer ligt een praktische plavuizen met hout-look. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming welke per ruimte apart is in te stellen, ideaal. De stoere openhaard in het midden van de woonkamer en de mooie balken op het plafond maken de woning helemaal af. De halfopen leefkeuken is ook een plaatje, uiteraard van alle gemakken voorzien waaronder een ruim kookeiland. Terwijl de chef-kok een heerlijke maaltijd aan het bereiden is zitten de gasten op de kruk aan de bar.

Met de grootschalige verbouwing heeft de woning een nieuwe indeling gekregen. Zo zijn er drie keurige slaapkamers aanwezig en in totaal twee luxe badkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een badkamer en-suite, ingericht met ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De andere twee slaapkamers hebben beide een eigen wastafel op de kamer en delen daarnaast de tweede badkamer welke ook is ingericht met inloopdouche, toilet en wastafel. Zowel de witgoedaansluitingen als de cv-installatie (2019) bevinden zich in een aparte kast in de hal.

PERCEEL
De tuin rondom de woning is beschut en dient nog te worden aangelegd, er is gras ingezaaid. In de borders is gevarieerde volgroeide beplanting aanwezig, de woning is ideaal gesitueerd op de zon en heeft veel privacy. Het vernieuwde terras is een heerlijke rustige plek om tot rust te komen en te genieten. Het perceel is maar liefst 795 m² groot en het huidige erfpachtcontract loopt t/m 31-12-2030. De jaarlijkse canon is slechts € 960,-. De grond wordt in erfpacht uitgegeven door Waterschap Hollandse Delta.

Een typisch recreatiepark is het Poldersbos niet te noemen, eerder een beschut natuurparkje gelegen tegen de Ouddorpse duinen aan. Een plek waar ruimte, rust, strand & zee centraal staan, een fantastische locatie verscholen in het groen. Dit kleinschalige 'park' met een eigen strandopgang is een goed bewaard geheim en een droom voor rust- en natuurliefhebbers.

Hier beleeft u het vakantiegevoel pur sang. Neem contact op met ons kantoor en ervaar het zelf.

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie