€ 469.500,-

Mariniersweg 39, Oude-Tonge

Mariniersweg 39, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
26-07-2023
Aantal keer bekeken
616

Kenmerken

Bouwjaar
1974
Perceelgrootte
514
Woonoppervlakte
143
Inhoud
453
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige, volledig gerenoveerde hoekwoning in Oude-Tonge. Van binnen vindt u een verrassend ruime en modern vormgegeven woning, waarbij geen detail over het hoofd is gezien. De grote, goed aangelegde tuin rondom de woning, én de mogelijkheid tot dubbele bewoning, vormen daarnaast een belangrijke meerwaarde voor dit unieke object.


Bij binnenkomst in deze drive-in woning zult u meteen de hoge afwerkingsgraad en de zorgvuldig gekozen details waarderen. De volledig vernieuwde begane grond is omgetoverd tot een zelfstandig appartement, uitgerust met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Dit appartement is ideaal voor duo- of kangoeroebewoning, waardoor u kunt genieten van gezamenlijk wonen zonder in te leveren op uw persoonlijke ruimte.


De eerste verdieping is even indrukwekkend, met een uitgebouwde woonkamer waar u door de diverse raampartijen een schitterend uitzicht heeft over de grote groene tuin. De vloer van visgraad PVC, voorzien van vloerverwarming, draagt bij aan een comfortabele en warme sfeer en voor de koude winterdagen is er een stijlvolle gashaard geïnstalleerd.


De keuken is smaakvol ingericht, zal zeker het hart van de thuiskok veroveren. Het is uitgerust met alle nodige moderne gemakken en afgewerkt tot in de puntjes. In lijn met de hoogwaardige afwerking van de rest van de woning zijn ook de toiletten volledig vernieuwd.


De prachtige master badkamer is vergroot en vormgegeven met oog voor detail. Het is echt een plaatje en voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Dit biedt een perfecte setting voor een verfrissend begin van de dag of een ontspannend bad na een lange dag.


Buiten vinden we een garage en een berging, praktisch voor opslag en mogelijkheden voor hobby’s of doe-het-zelfprojecten. De woning heeft een buitentrap die de woonetage via het balkon aan de voorzijde met de tuin verbindt. Ook hier heeft u een geweldig uitzicht over het eigen perceel.


Het onderhoud van de woning is altijd met de grootste zorg uitgevoerd. Dit is duidelijk te zien aan de nieuwe cv-ketel (CW6), geïnstalleerd in 2021, die garant staat voor betrouwbare en energiezuinige verwarming en optimaal warm water comfort in beide badkamers.


In de tuin kunt u het gehele jaar heerlijk vertoeven. Er is volop privacy en hij is voorzien van een eigen entree, veranda, een hobbykas, vijver, een 3de berging, een terras, een gazon en een dierenverblijf. Aan de voorzijde heeft u een eigen oprit.


Kortom, deze volledig gerenoveerde hoekwoning in Oude-Tonge combineert traditionele charme en moderne luxe. Met duo-bewoning mogelijkheden, hoogwaardige afwerking en voorzieningen als vloerverwarming, 2 prachtige badkamers, 3 toiletten, 2 keukens en een geweldige tuin, is dit de woning waar u naar op zoek bent. Klaar om de volgende stap te zetten? We verwelkomen u graag voor een bezichtiging.


Begane grond


Entree:

Plavuizen vloer, trapopgang, radiator, garderobekast en cv-ketel (Vaillant).


Badkamer 1:

Elektrische vloerverwarming, design-radiator, bad/douche combinatie, wastafel, spiegel met verlichting, witgoedaansluitingen zwevend toilet, dimbare spots in plafond en mechanische afzuiging.


Slaapkamer 1:

PVC-laminaatvloer, radiator en dimbare spots in plafond.


Woonkamer 1:

PVC-laminaatvloer, radiator en dimbare spots in plafond.


Keuken 1:

PVC-laminaatvloer, 5-pits gaskookplaat, enkele spoelbak, afzuigkap, vaatwasser, oven, radiator en dimbare spots in het plafond.


Eerste verdieping


Overloop:

PVC-vloer en trapopgang.


Toilet 1:

Zwevend, Geberit duofresh geurafzuiging, fonteinmeubel met sensorkraan, spiegel, inbouw reserverolhouder en sfeervol afgewerkt met beton ciré.


Woonkamer 2:

PVC-vloer v.v. vloerverwarming, gashaard, dimbare spots in plafond en vaste kasten.


Keuken 2:

PVC-vloer v.v. vloerverwarming, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, enkele spoelbak, vaste kast, dimbare spots onder bovenkasten in plafond.


Balkon:

Kunststof vlonders, elektrisch bedienbaar zonnescherm en trap naar tuin.


Tweede verdieping


Overloop:

Laminaatvloer en Velux dakvenster (2023).


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer, radiator, vaste kastenwand en extra wasmachine-aansluitingen.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer en radiatoren met ombouw.


Badkamer 2:

Inbouwkranen, duo ligbad, inloopdouche met plafond- en handdouche en betegelde douchegoot, wastafelmeubel, handdoeken radiator met eigen thermostaat (zoneregeling), spiegel met verlichting en verwarming, spots in plafond en diverse sfeerverlichting in nisjes en onder badrand, Velux dakvenster (2022), combi van tegels en beton ciré, en automatische mechanische afzuiging met vochtsensor.


Toilet 2:

Zwevend, Geberit duofresh geurafzuiging en geheel betegeld.


Tuin


Deels bestraat, deels gras, veranda, garage met elektrische roldeur, 2 bergingen, vijver, hobbykas, buitenkraan, tuinverlichting en elektra, eigen achterom, dierenverblijf en eigen oprit.


Details


Extra’s:

– Duo- of kangoeroebewoning mogelijk;

– Volledig gerenoveerd;

– 5 kamers, 2 badkamers, 3 toiletten en 2 keukens

– CV-ketel (CW6) 2021 met boiler en zoneregeling in diverse vertrekken;

– 3-fase meterkast met 12 groepen 2019;

– Vloerverwarming en sfeerhaard;

– 514m2 eigen grond;

– Grote tuin met veel privacy en comfort;

– Eigen oprit;

– Garage;

– Instapklaar.