€ 225.000,-

Wilhelminalaan 9, 3247AS Dirksland

Wilhelminalaan 9, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
11-07-2019
Aantal keer bekeken
685

Kenmerken

Soort woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1925
Perceelgrootte
313
Woonoppervlakte
108
Inhoud
414
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Charmante, levensloopbestendige 2/1-kapwoning aan een mooie laan in Dirksland. De woning beschikt onder meer over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond, een kantoortje of walk-in-closet, een prima keuken en een garage.

Indeling

Begane grond:

Hal met trapkast met daarin de groepenkast. Trapopgang naar de slaapverdieping. Woonkamer met laminaatvoer, gashaard en rolluiken. Keuken met L-vormige opstelling met 4-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, oven, vaatwasser en 1½ spoelbak. Ook hier is een rolluik aanwezig. Praktische bijkeuken met lichtkoepel, plavuizen vloer, vaste kast, wasmachineaansluiting en cv-combiketel. Toiletruimte met handwasbakje en mechanische ventilatie. Badkamer met lichtkoepel, douchecabine, wastafel met meubel en mechanische ventilatie. Grote slaapkamer, te blinderen middels rolluiken.

1e verdieping:

Overloop met kastruimte. Slaapkamer met bergruimte, wastafel en dakkapel met uitzicht over de achtertuin. Slaapkamer met vaste kast en dakkapel. Kleine kamer, geschikt als studeerkamer of inloopkast.

Tuin:

Heerlijke, zonnige tuin (west), geheel omheind en heerlijk groen. Veel privacy! Grote houten berging (ca. 6.40 x 2.50 m). Stenen garage (ca. 6.75 x 3.05 m) met daglichttoetreding met daarvoor een oprit met ruimte voor 3 auto’s.

Afmetingen:

Zie plattegrond voor afmetingen per vertrek.

Algemeen:

- Gelegen op 313 m² eigen grond;

- Totale woonoppervlakte ca. 108 m²;

- Totale inhoud ca. 414 m³;

- Bouwjaar 1925;

- Tuin op het westen;

- 3 slaapkamers plus studeerkamer;

- Oprit voor 3 auto’s;

- Garage.

Meer info? Een bezichtiging inplannen? Bel of mail ons.

Locatie