€ 175.000,-

Doelweg 35 133/134, Goedereede

Doelweg 35 133/134, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
09-01-2024
Aantal keer bekeken
526

Kenmerken

Bouwjaar
2006
Perceelgrootte
321
Woonoppervlakte
54
Inhoud
153
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Op zoek naar een oase van rust, ruimte en natuur? Dit prachtige chalet bevindt zich op het kleinschalige recreatiepark “De Goede Reede”, gelegen aan de rand van het historische stadje Goedereede op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De naam “Goede Reede” staat al eeuwenlang symbool voor een veilige haven.


Het chalet, gelegen op een dubbel perceel van circa 321m² eigen grond (appartementsrecht), is in 2006 volledig nieuw opgezet. In 2013 werd het uitgebreid met een aanbouw, wat zorgde voor extra leefruimte. Het chalet kenmerkt zich door zijn onderhoudsvrije karakter, uitgerust met kunststof kozijnen en dubbele beglazing. In 2021 is de buitenzijde geheel vernieuwd met kunststof gevelbekleding, waardoor schilderwerk overbodig is geworden. In december 2023 heeft het chalet extra ondersteuning gekregen en is het waterpas gezet. Op het dak vindt u drie zonnepanelen die samen ca. 720kw per jaar per jaar opleveren. Mede hierdoor beschikt het chalet over energielabel C. Overname van het chalet inclusief inboedel behoort tot de mogelijkheden.


De fraai aangelegde tuin bestaat voornamelijk uit bestrating met diverse beplanting en een zelfverzorgende minivijver. Op het verhoogde terras kunt u heerlijk genieten van de zon. Uw privacy is gegarandeerd dankzij de omsluitende heg rondom de tuin. Voor zonnige dagen is een eenvoudig aan te brengen groot zonnedoek aanwezig.


Er is een blokhut beschikbaar voor het opbergen van uw (tuin)gereedschap. Deze blokhut is voorzien van een keukenblok met warm en koud water en aansluitingen voor de wasmachine. Parkeren kan op de parkeerplaats, max. 2 plaatsen, direct voor het chalet. Op de parkeerplaats is een laadpaal aanwezig voor het opladen van uw elektrische auto.


Recreatiepark “De Goede Reede” is het hele jaar door geopend en biedt faciliteiten zoals een supermarkt 5 minuten loopafstand, de dorpskern, een wasserette, een kinderspeeltuin, en ligt op slechts 10 minuten van het strand en de duinen.


Kortom, bent u op zoek naar een recreatiewoning op eigen grond waar u volop kunt genieten van rust, ruimte en natuur? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.


Begane grond


Entree:

Linoleum vloer en spots in plafond.


Woon-/eetkamer:

Linoleum vloer, schuifpui met plissé hor, tv en internet van KPN en spots in plafond.


Keuken:

Combi-oven/magnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, enkele spoelbak, koelkast met vriesvak, cv-ketel (2023) en linoleum vloer.


Badkamer:

Douche, wastafel, toilet en geheel betegeld.


Slaapkamer 1:

2 persoonsbed, vaste kastenwand, tv-(en WLAN))aansluiting van KPN en linoleum vloer.


Slaapkamer 2:

2 eenpersoonsbedden kasten en linoleum vloer.


Tuin


Deels bestraat en deels beplant, verhoogd terras, parkeren op eigen terrein, buitenkraan, tuinverlichting, houten blokhut voorzien van elektriciteit, een keukenblok met koud en warm water en witgoedaansluitingen.


Details


Extra’s:

– Dubbel perceel van in totaal ca. 321m² eigen grond (appartementsrecht);

– 3 zonnepanelen (ca. 720kw per jaar);

– Veel privacy;

– Verruimd met aanbouw;

– Winterhard chalet;

– Gehele woning voorzien van cv;

– CV-ketel (2023);

– Internet en tv-aansluiting aanwezig;

– 365 dagen per jaar recreëren;

– Gehele buitenzijde v.v. nieuwe gevelbekleding (2021);

– Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

– Kleinschalig recreatiepark;

– VvE bijdrage ca. € 1296,- per jaar (beide percelen);

– Energieverbruik wordt naar verbruik afgerekend.