€ 75.000,-

Het Oude Nieuwland 12, 3253MS Ouddorp

Het Oude Nieuwland 12, Ouddorp
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
14-05-2019
Aantal keer bekeken
113
Kenmerken
Perceelgrootte
203
Woonoppervlakte
28
Inhoud
100
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Omschrijving

Gelegen op een rustig, autoluw park genaamd Het Oude Nieuwland, ligt deze Red Cedar houten recreatiebungalow met vrije tuin en berging op een perceel erfpachtgrond van 203 m² groot. De locatie van het park is bijzonder, binnen enkele minuten lopen bent u op het Noordzeestrand! Ook het gezellige centrum van Ouddorp is aan te fietsen, hier bevinden zich alle faciliteiten die u nodig heeft. Werkelijk alles wat u nodig heeft is in de buurt!

INDELING
De recreatiewoning is ingericht met een vierkante woonkamer met veel raampartijen. Het keukenblok over de gehele breedte van de woning is ingericht met 4-pits gasfornuis, koelkast, gootsteen en diverse keukenkastjes. In de hoek staat een gezellige gashaard welke de woning verwarmd. De badkamer is ingericht met doucheruimte, toilet en wastafel. Er is één slaapkamer aanwezig. De berging is buitenom bereikbaar, hier bevindt zich de geiser.

In de tuin kunt u lekker zitten onder de veranda. Een knus hoekje in de zon om lekker tot rust te komen na een heerlijke stranddag. De vrijstaande houten berging is ideaal voor uw tuin- en strandspullen.

De grondeigenaar is de Stichting Het Blaeuwe Huus (VVV Goeree-Overflakkee), zij geven de grond uit in erfpacht. Het huidige erfpachtcontract loopt tot 2049 en de jaarlijkse canon is ca. € 835. De jaarlijkse parkkosten bedragen € 425. Daarnaast betaald u € 25 voor een parkeersticker zodat u uw auto kwijt kunt op de parkeerplaats van het park. De totale jaarlijkse kosten komen uit op (835 + 425 + 25 =) € 1.360,-. Honden worden in de periode van 1 mei tot en met 31 augustus niet op het terrein toegelaten. Buiten dit tijdvak zijn honden van uitsluitend eigen erfpachters op de eigen erfpachtgrond toegestaan. U vindt de ingang van park H.O.N. aan de Oude Nieuwlandseweg 11. Voor meer informatie betreft de erfpacht verwijzen we u naar de volgende link: hetoudenieuwland.nl/?Informatie:Parkreglement

Een leuk, knus vakantiehuis heel dicht bij het prachtige zandstrand aan de Noordzee. Wie wilt dat nu niet?

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie