€ 185.000,-

Gedempt Kanaal 45 b, 3241DB Middelharnis

Gedempt Kanaal 45 b, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
23-04-2019
Aantal keer bekeken
614

Kenmerken

Bouwjaar
2016
Woonoppervlakte
67
Inhoud
175
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

ROOM WITH A VIEW. Wat een prachtig appartement is dit, gelegen in het centrum van Middelharnis met vrij uitzicht richting het Haringvliet! Op loopafstand zijn winkels zoals Albert Heijn en Hema te vinden. Perfect voor starters of 1- tot 2-persoonshuishoudens.

Indeling

Straatniveau: Nette centrale entree, te bedienen met een videofooninstallatie. In deze ruimte bevinden zich de postbussen, de lift, het trappenhuis en de toegang tot de ruime bergingen.

2e verdieping:

Entree met meterkast en modern betegelde toiletruimte. Woonkamer met schuifpui naar een balkon met prachtig uitzicht richting het Haringvliet. Ook is er nog een Frans balkon aanwezig. De open keuken is voorzien van een moderne opstelling met natuurstenen achterwand, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven met magnetronfunctie.

De slaapkamer is ruim en licht, ook deze biedt prachtig uitzicht. Ook hier vind je een Frans balkon. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een royale inloopdouche, een wastafel, een elektrische handdoekenradiator en een meubel.

De berging beschikt over aansluitingen voor wasmachine en droger. Je vindt hier de cv-combiketel (2016), alsmede de unit mechanische ventilatie en de verdeler van de vloerverwarming.

Zie plattegrond voor afmetingen per vertrek.

Algemeen:

- Totale woonoppervlakte ca. 67 m²;

- Totale inhoud ca. 175 m³;

- Bouwjaar ca. 2016;

- Gehele appartement voorzien van vloerverwarming;

- met uitzondering van slaapkamer zijn alle vloeren voorzien van hoogwaardig Quickstep laminaat

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Meer info? Een bezichtiging inplannen? Bel of mail ons.