€ 475.000,-

Alexiastraat 5, Melissant

Alexiastraat 5, Melissant

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
22-09-2023
Aantal keer bekeken
1427

Kenmerken

Bouwjaar
2008
Perceelgrootte
224
Woonoppervlakte
139
Inhoud
586
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Bent u op zoek naar uw droomwoning in een rustige en gezellige omgeving? Laat u dan verrassen door deze prachtige 2-onder-1 kapwoning in de gewilde nieuwbouwwijk “Koningshof” te Melissant. Deze woning, gelegen op een royaal perceel van maar liefst 224m² eigen grond, heeft ontzettend veel te bieden.


Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een moderne leefkeuken die in 2020 is geïnstalleerd. Voorzien van alle gemakken, vormt deze ruime keuken het hart van de woning waar gezellig samen gekookt en getafeld kan worden.


In 2020 zijn er meerdere vernieuwingen doorgevoerd, waaronder een nieuwe cv-ketel, die zorgt voor een comfortabele warmte in de gehele woning. Ook is er dat jaar een fraaie dakkapel aan de voorzijde op de 2de verdieping geplaatst die meer licht en ruimte biedt.


Aan de buitenzijde is te zien dat er recent veel liefde en aandacht aan de woning is besteed. De gehele buitenzijde is in 2022 vakkundig geschilderd door een professionele schilder. Dat betekent niet alleen een frisse uitstraling, maar ook jarenlang zorgeloos woonplezier zonder onderhoudszorgen.


De achtertuin, welke in 2021 opnieuw is aangelegd, is de ideale plek om te genieten van de rust en de zon. Omringd door een hardhouten (Douglas) schutting, geplaatst in 2021, geniet u van optimale privacy. Daarnaast biedt een in 2022 geplaatste hardhouten schuur extra ruimte voor opslag of klussen. Voor de woning vindt u de oprit, welke in 2021 opnieuw is bestraat, en een inpandige garage die zorgt voor het gemak van binnendoor toegang.


Aan duurzaamheid is ook gedacht: met 12 zonnepanelen op het dak bent u niet alleen milieubewust bezig, maar profiteert u ook van lagere energiekosten.


De ligging in de nieuwbouwwijk “Koningshof” zorgt voor een kindvriendelijke en moderne omgeving. Bovendien is de natuur nooit ver weg in Melissant. Rondom het dorp bevindt zich een prachtig natuurgebied, de slikken van Flakkee en voor de golfliefhebbers ligt er een golfbaan op loopafstand.


Kortom, als u op zoek bent naar een instapklare woning met een combinatie van moderne voorzieningen, duurzaamheid, een ruime tuin en een fantastische locatie, dan is dit uw kans! Mis deze unieke woonkans in Melissant niet en kom snel een kijkje nemen.


Begane grond


Entree:

Plavuizen v.v. vloerverwarming, trapopgang, meterkast en radiator.


Woonkamer:

Radiator en laminaatvloer v.v. vloerverwarming.


(Woon)keuken:

Dubbel openslaande deuren met horren, radiator, Amerikaanse koelkast/vriezer, vaatwasser, BORA inductiekookplaat, Quooker, oven/stoomoven, heteluchtoven, enkele spoelbak, bar gedeelte, inloopkast en laminaatvloer v.v. vloerverwarming.


Toilet:

Staand, wastafel en geheel betegeld.


Garage:

Elektrische roldeur, elektriciteit en betonnen vloer.


Eerste verdieping


Overloop:

Laminaatvloer en trapopgang.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer, radiatoren en elektrische rolluiken.


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer en radiator.


Badkamer:

Douche, bad, 2de toilet, wastafel met meubel, spiegel met verlichting en handdoekenradiator.


Tweede verdieping


Grote zolderruimte, Velux dakvenster, dakkapel, witgoedaansluitingen, tapijt en plavuizen, cv-ketel (2020), mechanische ventilatie unit en bergruimte achter de knieschotten.


Tuin


Voortuin:

Eigen oprit.


Achtertuin:

Kunstgras, luxe terrastegels, diverse beplanting, eigen achterom, berging en buitenkraan.


Details


Extra’s:

– In 2008 gebouwd en gelegen in nieuwbouwwijk “Koningshof”;

– Aanbouw met woonkeuken aan achterzijde;

– Energielabel A;

– Dubbel openslaande deuren;

– Begane grond voorzien van vloerverwarming;

– Elektrische rolluiken;

– Inpandig te bereiken garage;

– Jaren ’30 stijl 2-onder-1 kapwoning;

– Dakkapel voorzijde;

– 12 zonnepanelen;

– 2022 buitenzijde geschilderd;

– 2021 nieuwe hardhouten (Douglas) schutting;

– 2022 hardhouten schuur;

– Oprit opnieuw bestraat 2021;

– Achtertuin opnieuw aangelegd 2021;

– 2020 nieuwe keuken;

– 2020 Nieuw was meubel;

– 2020 nieuwe cv-ketel.