€ 299.500,-

Geldersedijk 15, 3247KC Dirksland

Geldersedijk 15, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
19-03-2019
Aantal keer bekeken
797

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1902
Perceelgrootte
540
Woonoppervlakte
125
Inhoud
523
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Deze sfeervolle, vrijstaande woning (voorheen twee woningen) met verrassend grote tuin en de winkels om de hoek moet u echt gezien hebben. Een woning die als een warme deken om je heen voelt en met een legio aan mogelijkheden voor de hobbyist en vogelliefhebber. In de heerlijke grote tuin met veel privacy kunnen tuinliefhebbers hun hart ophalen.

Indeling

Begane grond:

De entree bevindt zich aan de zijkant van het huis. Via de hal betreedt u de landelijke woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast, diepvries en vaatwasser. De woonkamer is bijzonder sfeervol ingericht en beschikt over een houthaard. Vanuit de hal betreed u via een royale inloopkast de badkamer, uitgerust met ligbad, douchecabine, wasmeubel en designradiator.

Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de slaapkamer, de wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting, toilet met handwasbakje, 2 ruime bergkasten en de tuinkamer/serre met prachtig uitzicht op de tuin.

De gehele benedenverdieping, behalve de badkamer, is voorzien van een laminaatvloer. Tevens zijn er rolluiken aanwezig bij de keuken en de woonkamer.

1e verdieping:

Vanuit een ruime overloop met diverse vaste kasten heeft u toegang tot twee mooi afgewerkte slaapkamers met het “hotelgevoel”. De grootste slaapkamer met sfeervolle balken heeft veel vaste bergruimte en radiatoren die mooi zijn weggewerkt. De bovenverdieping is voorzien van een onderhoudsvrije kunststof dakkapel.

Tuin:

Verrassend diepe achtertuin met garage, diverse bergingen, terrassen, gazons en een vijver. Tevens zijn er volières aanwezig voor de vogelliefhebber. Op de oprit is plaats voor 2 auto’s.

Afmetingen:

Zie plattegrond voor afmetingen per vertrek.

Algemeen:

- Gelegen op 540 m² eigen grond;

- Totale woonoppervlakte ca. 125 m²;

- Totale inhoud ca 523 m³;

- Bouwjaar 1902;

- Zeer diepe achtertuin met veel privacy;

- Veel hobbyruimte aanwezig in de tuin;

- Dak aanbouw in 2017 vernieuwd;

- 16 zonnepanelen.

Meer info? Een bezichtiging inplannen? Bel of mail ons.

Locatie