€ 265.000,-

Everdinapolder, 3245LW Sommelsdijk

Everdinapolder, Sommelsdijk
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Het Huis van Jansen
Aangeboden sinds
12-03-2019
Aantal keer bekeken
199
Kenmerken
Soort woonhuis
Kavel
Bouwjaar
2019
Perceelgrootte
1000
Omschrijving

Lommerrijk Leven, een groen welkom!
Altijd al uw eigen vrijstaande droomwoning willen realiseren? Op deze unieke bouwkavels bieden wij u deze kans op een wel heel erg aantrekkelijk plekje! Aan de rand van Sommelsdijk in een bijzonder groene en waterrijke omgeving zal Everdinapolder de overgang van het dorp naar het mooie polderlandschap gaan vormen.

Estate Invest presenteert het plan met 16 bouwkavels voor een 16-tal vrijstaande woningen. De kaveloppervlakten variëren van circa 700m2 tot 1.900m2. Samen met een door u te kiezen architect en aannemer neemt u zelf de beslissing over hoe uw droomhuis eruit gaat zien. Het bestemmingsplan is reeds vastgesteld, u kunt uw omgevingsvergunning direct aanvragen. Het plan zal met vele (fruit-)bomen, bosplantsoenen en zeer ruime opzet een unieke woonlocatie worden.

De prijslijst met oppervlakte en prijs per kavel treft u onder documentatie. De globale bouwvoorschriften treft u onder de kenmerken. Het gehele bestemmingsplan met haar bestemmingsplanregels is bij ons op te vragen. Heeft u interesse om aan De Boomgaard, De Lommerrijke Dorpsweg of Het Erf te bouwen? Bel ons dan snel voor nadere informatie en/of een vrijblijvend gesprek.

 

Aangeboden door
Het Huis van Jansen

Zandpad 114
3241 GZ Middelharnis
0187 84 47 31
welkom@hethuisvanjansen.nl
http://www.hethuisvanjansen.nl

Locatie