€ 145.000,-

Haagsestraat 5, 3251CP Stellendam

Haagsestraat 5, Stellendam
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
11-03-2019
Aantal keer bekeken
115
Kenmerken
Perceelgrootte
98
Woonoppervlakte
81
Inhoud
295
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Omschrijving

Namens de Woningbouwvereniging Beter Wonen mogen wij u deze tussenwoning aanbieden, gelegen aan de Haagsestraat 5 te Stellendam.

INDELING
Entreehal; toiletruimte en trapopgang met kelderkast. Vanuit de hal kunt u doorlopen naar de eenvoudige keuken waar achter zich de bijkeuken bevindt. Vanuit de bijkeuken is de stenen schuur te bereiken. Aan de rechterkant van de entreehal bevindt zich de lichte woonkamer. Middels de vaste trap in de hal bereikt u de eerste etage. Ingericht met drie slaapkamers en de badkamer, ingericht met doucheruimte en wastafel. Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken waar zich de cv-opstelling (AWB, bouwjaar onbekend) bevindt.

Mogelijk asbest in plafond keuken en badkamer. Het gehele perceel ligt op eigen grond en is 98 m² groot. Een leuke woning met potentie, gelegen in het centrum van Stellendam.

Een waardeverklaring is in ons bezit en opgemaakt door: P.S.M. de Vries-Esmeijer gecertificeerd makelaar/taxateur. De waarde is bepaald op een vaste verkoopprijs van € 145.000,00 k.k. Deze prijs is niet onderhandelbaar maar wel heel gunstig! Bij verkoop wordt bovenop de koopsom eenmalig € 350,- taxatiekosten in rekening gebracht bij de koper. Eventuele kosten die worden gemaakt voor het uitmeten van het perceel door het kadaster zijn voor rekening van koper.

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie