€ 199.000,-

Suisendijk 14 52, 3255LS Oude-Tonge

Suisendijk 14 52, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
25-02-2019
Aantal keer bekeken
448

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
2005
Perceelgrootte
192
Woonoppervlakte
81
Inhoud
280
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Geweldig droomhuis aan het water, met een aanlegplaats voor uw boot in uw eigen tuin. De woonkamer is gelegen op de 1e etage, met prachtig uitzicht over het water. Er zijn twee slaapvertrekken aanwezig.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met aan beide zijden een kastenwand (ter overname) met aansluitingen voor wasmachine en droger. Gang met trapopgang naar het woongedeelte, trapkast, vaste kast, toiletruimte. De entree en gang zijn voorzien van een plavuizenvloer.

De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste kastenwand (ter overname), kast met cv-ketel en unit mechanische ventilatie, meterkast. De masterbedroom, aan de achterzijde gesitueerd, beschikt over een aluminium schuifpui naar de tuin. Volledig betegelde badkamer met ligbad en dubbele wastafel met meubel.

1e verdieping:

Sfeervolle woonverdieping met open keuken, voorzien van een moderne plavuizenvloer. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De gehele pui aan de waterzijde is van glas, wat voor veel licht en adembenemend uitzicht zorgt. Via de aluminium schuifpui stapt u op het dakterras op het zuiden, met glazen balustrade. Een geweldige plek om ’s avonds na het werk even bij te komen.

Tuin:

De voortuin is verzorgd en beschikt over een waterkraantje. Aan de zijkant van het huis is een overkapping geplaatst voor bijvoorbeeld uw fietsen. In de achtertuin is een houten berging aanwezig. Aan de tuin grenst een steiger waar u uw boot kunt afmeren.

De hoekwoning is gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer op een schiereiland in het recreatiegebied Suijssenpolder. Suijssenpolder ligt op een unieke locatie aan de buitenrand van het dorp Oude-Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee. Vanuit uw achtertuin vaart u de Krammer op met vaarverbindingen naar alle Zuid-Hollandse, Zeeuwse en Brabantse wateren.

Naast recreatief gebruik is deze woning ook uitermate geschikt als beleggingsobject. Op het terrein is een verhuurorganisatie aanwezig.

Afmetingen:

Zie plattegrond voor afmetingen per vertrek.

Algemeen:

- Gelegen op ca. 192 m² eigen grond;

- Totale woonoppervlakte ca. 81 m²;

- Totale inhoud ca. 280 m³;

- Bouwjaar ca. 2005;

- Bijdrage VvE Suijssenpolder € 75,- per maand

- Schilderwerk buitenzijde 2017;

- Alarminstallatie aanwezig (blijft achter);

- Bestemming: recreatie.

Meer info? Een bezichtiging inplannen? Bel of mail ons.

Locatie