€ 525.000,-

Joost van den Vondellaan 54, 3245RA Sommelsdijk

Joost van den Vondellaan 54, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
14-02-2019
Aantal keer bekeken
962

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2000
Perceelgrootte
386
Woonoppervlakte
183
Inhoud
591
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Ruime, vrijstaande woning met 5 slaapkamers gelegen in de meest gewilde woonwijk van Sommelsdijk: de Westplaat. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd door middel van een serre; een heerlijke, lichte plek om even bij te komen van een drukke dag. Het huis is uitgerust met 15 zonnepanelen.

Indeling

Begane grond:

Royale hal met toiletruimte, meterkast en trapkast. Woonkamer voorzien van erker, gashaard en prachtige, natuurstenen vloer met vloerverwarming. Middels een dubbele schuifdeur is de serre bereikbaar. Deze ruimte is rondom opgebouwd uit kunststof kozijnen met dubbel glas. Het dak van de serre is in 2016 vernieuwd. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser met zeolith technologie (2018), koelkast en vriezer. Het semi kookeiland met eetbar maakt de keuken een gezellige ruimte. De vloer is vanuit de woonkamer naadloos doorgelegd.

1e verdieping:

Op deze verdieping vinden we 3 royale slaapvertrekken, waarvan één met een inloopkast voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger. De badkamer is uitgerust met een ligbad (type whirlpool), een douchecabine, een wastafelmeubel en een handdoekenradiator. Het 2e toilet is in een separate ruimte gesitueerd.

2e verdieping:

Vaste trap naar zolderverdieping. Hier vinden we 2 slaapkamers. Beide beschikken over ruime, vaste kasten waarvan in één de cv-combiketel (2012) en de unit van de mechanische installatie (2019) zijn geïnstalleerd.

Tuin:

Zonnige tuin met royaal prieel voorzien van elektra. In het prieel is voldoende ruimte voor zowel een loungeset als een eettafel. De houten berging (ca. 3.60 x 2.40 m) is opgebouwd uit red cedar hout, en biedt voldoende plaats aan tuinmeubels, fietsen etc. De oprit is ruim genoeg voor 3 auto’s. Ook is er een stenen garage (ca. 5.80 x 3.05 m) aanwezig.

Afmetingen:

Zie plattegrond voor afmetingen per vertrek.

Algemeen:

- Gelegen op 386 m² eigen grond;

- Totale woonoppervlakte ca. 183 m²;

- Totale inhoud ca. 591 m³;

- Bouwjaar 2000;

- 15 zonnepanelen;

- Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming;

- Verfwerk buitenzijde 2016;

- Tuin op het zuiden;

- Op loop- en fietsafstand van oa. scholen, winkelcentrum, openbaar vervoer en het polderlandschap.

Meer info? Een bezichtiging inplannen? Bel of mail ons.

Locatie